Reviews Eva-Massage

Reacties van cliënten

(Vanwege de privacy zijn deze reacties geanonimiseerd en geparafraseerd)

“De body-to-body-massage is voor mij een uitkomst! Na het overlijden van mijn man heb ik geen behoefte meer aan een relatie, en eigenlijk ook niet aan seks. Toch mis ik soms wel de aanraking en de intimiteit van ‘met een ander mens zijn’. Zó ontzettend fijn dat dit bestaat èn dat ik het heb mogen ontdekken.” (Marian, 60 jaar)

“Via deze weg nogmaals mijn dank; ik heb werkelijk genoten!! Ik kom zeker terug en als het aan mij ligt op korte termijn. Alles deed je perfect, en de anale bevrediging was onverwacht ongelooflijk lekker!” (Niels, 48 jaar)

“In mijn moederland liet ik mij ook wel eens masseren door dames, maar die werkte mij zo snel mogelijk de deur weer uit, zo voelde dat tenminste. Echt masseren, zoals jij doet, was er nooit bij. Nu weet ik pas wat een erotische massage is: héél fijn! Ik hoop dat ik nog eens mag afspreken!” (Anoniem, 50 jaar)

“De energie bij de massage is elke keer weer anders. Ik beschouw deze massages als een meditatie, en laat me dan heerlijk meevoeren. Echt genieten, elke keer weer een feestje!” (Henk, 56 jaar) 

“Nu ik deze massages heb ontdekt, wil ik geen gewone massages meer. Dan mis ik steeds dat ondeugende. Verwend he ;-)” (Norbert, 66 jaar)

“Ik heb al de hele week zo’n last van mijn rug. heb je nog een plekje voor me? Kan alleen nog maar denken aan jouw handen en lichaam die mij lekker masseren. Vorige keer was alles daarna zo los en soepel, hmm…” (Jan, 35 jaar)

“Hemels uurtje gehad bij Eva. Wat een lieve en hartelijke vrouw. Ze neemt alle tijd voor je, zowel bij ontvangst als bij vertrek. Ze heeft ook een fantastisch lichaam en slaat bij de massage geen plekje over. Ze plaagt je op een verrukkelijke manier maar weet ook je blessure plekken uitstekend te masseren. Kortom, Eva is iemand waar ik zeer zeker nog een keer naar terug ga ondanks de helaas toch wel stevige prijs, maar je krijgt wel waar voor je geld en ik vind het een heerlijke klasse vrouw. Jammer dat ze nog geen kortingsacties heeft. Lieve groetjes, B”.  (B, 55 jaar)

“Een aantal keer het genoegen gehad door Eva gemasseerd te worden. Ze ontvangt in een chique en discrete locatie. Ik was de eerste keer behoorlijk nerveus omdat ik nog nooit zoiets  had gedaan. Waar moest ik precies zijn? Was het wel echt allemaal? Pff spannend, maar toen deed ze open. Wat een prachtige vrouw, gekleed in een sexy jurk en hoge hakken. Haar vriendelijk welkom stelde me op mijn gemak. Toen ging het beginnen, een fijne kamer met relaxte muziek op de achtergrond. Ik lag op mijn buik en ze begon me te masseren, fijne aanrakingen en zelfs nog een lief praatje. Daarna voelde ik haar naakte lijf over het mijne glijden, en of dat al niet  heerlijk genoeg was mocht ik me omdraaien…Enorm opgewonden raakte ik van haar, ze heeft een goed lichaam en ogen om verliefd op te worden. De laatste keer ben ik voor de kinkymassage gegaan, een ervaring waar ik nog vaak aan terugdenk. Helaas woon ik nu wat te ver weg, maar dat is maar goed ook, ze is veel te leuk, zucht. ” (Stefan, 35 jaar) 

“Vanmorgen bij Eva geweest voor een B2B Massage. De deur werd open gedaan door een aangename verschijning…stijlvolle vrouw. Na een inleidend gesprekje waarbij je je gelijk op je gemak voelt gingen we naar de massage ruimte. Ziet er gezellig uit en het grote matras is verwarmd. Er is douchemogelijkheid en ook die is groot en erg mooi. Eva masseert met veel gevoel en dat merk je. Van stevig tot heel subtiel. Heb er echt heel erg van genoten. Ik kom zeker nog eens bij je terug. Groeten, Frans (Frans, 49 jaar)

“Mijn huidige leven lijkt wel een aaneenschakeling van verplichtingen. Zware baan met lange dagen. Vroeg op, veel rijden, vaak vliegen, hele dagen achter de laptop. Ik heb te maken met ingewikkelde deals en belangrijke, veeleisende klanten. Ooit vond ik dat allemaal leuk en interessant, maar die tijd is eigenlijk allang voorbij. Er is totaal geen waardering voor wat je allemaal doet. De sfeer is weg. Het werk zelf is erg veranderd. Of ben ik zelf veranderd? Ik heb last van stress denk ik. Het vervelende is, dat ik eigenlijk alleen mijn werk heb. Ik ken weliswaar veel mensen, maar heb nog weinig echte kameraden. Niet zoals vroeger.  Ik heb kinderen, maar zie hen zelden, omdat deze beiden top-banen hebben in het buitenland. De intimiteit met mijn vrouw is er bijna niet meer, en als die er al is, is ‘genieten’ niet het woord wat daarbij bij mij opkomt, eerder ‘verplicht ritueel’. Ik zou graag met mijn vrouw graag allerlei dingen willen ondernemen, misschien ook wel op erotisch gebied. Maar ze heeft vaak weinig energie en is voor weinig in. Af en toe zo’n heerlijke massage met jou is dan een van de dingen waar ik enorm naar uitkijk. Een cadeau wat ik mezelf dan graag eens gun.” (Ton, 60 jaar)

“Mijn vrouw heeft jouw site gevonden en zij heeft mij ook hierheen gestuurd. Zij strijd tegen kanker en door al haar chemotherapieën en operaties heeft ze al heel lang geen zin in ‘erotische toestanden’ of überhaubt in ‘gedoe van lichamelijke aard’. Maar ze vindt het  belangrijk dat ik wel blijf genieten van de gewone en leuke dingen van het leven. Ze verwacht na de massage overigens wel een verslag van mij” (Sven, 48 jaar)

“Ik ben al twee keer getrouwd geweest en vind mijn leven wel goed zo, zonder vaste relatie. Ik heb leuke vrienden, volwassen kinderen waar ik een goede band mee heb. Ik maak vaak leuke reizen en kan verder veel dingen doen die ik leuk vind, gelukkig. Mijn ex-vrouwen hebben mij destijds financieel compleet uitgekleed. Ik heb zelfs mijn bedrijf moeten verkopen en allerlei ellende gekend. Nee, voor mij geen relaties meer! Ook het daten en dan allerlei one-night-stands hebben zoek ik helemaal niet. Voor mij is dit dus lekker genieten, zonder gezeur, verplichtingen, verwachtingen en andere toestanden. Dit is ook veel beter dan gewoon even seks hebben trouwens, vindt ik. Veel uitgebreider. Hoe jij het aanpakt, spreekt mij heel erg aan. Ik vindt het fantastisch! (Manfred, 58 jaar)

“Werkelijk jaren geleden dat ik zo heb genoten! Dit had ik eerder moeten doen en ontdekken.” (Menno, 65 jaar) 

“Wat mij betreft verdien je een gouden plak in de Erotische Spelen!!!” (Joris, 75 jaar)

“Ik was van tevoren en tijdens de kennismaking erg nerveus, maar toen ik eenmaal een tijdje lag, was dat opgejaagde gevoel werkelijk totaal verdwenen. Sterker nog: ik heb me bijna nog nooit zo ontspannen gevoeld. Ik wou, dat ik eerder wist dat dit bestond.” (Erik, 39 jaar)

Wij zijn een getrouwd stel van rond de 40 en zijn nu beiden voor de tweede keer bij Eva geweest. Ze masseert ons een voor een. Omdat ze ons opnieuw een heerlijke middag heeft bezorgd, schrijven we graag deze recensie. Eva ontvangt je in een verzorgde, mooi aangeklede omgeving. Ze neemt de tijd om je op je gemak te stellen en je wensen te bespreken. We kregen beiden een massage die vertrouwd aanvoelde en toch vol verrassingen zat. De massage is professioneel en tegelijk heel spannend. Eva heeft sterke handen die ieder pijntje wegmasseren en volle rondingen voor de perfecte body-to-body massage. Ze weet zowel bij de man als bij de vrouw precies wat ze doet wat ervoor zorgt dat wij graag terugkomen”. (Getrouwd stel, rond de 40)

“Het kan minder. Voor ons Groningers is dat een heel groot compliment, hoor Eva”. (Liam, 77 jaar)

“Ik vind het triest dat bepaalde mensen en partijen zich niet realiseren hoe belangrijk de functie is die jij, en ook andere mensen in jouw branche, vervullen. Onze ontmoetingen zijn een enorm belangrijke verrijking van mìjn bestaan, en,  ik weet zeker,  ook dat van veel anderen. De criminalisering van professionals in dit vak is volstrekt onterecht, onnodig en werkelijk totaal niet meer van deze tijd.” (Wim, 60 jaar)

“Ik kan wel merken dat jij bij Aziatische dames in de leer bent geweest. Dit lijkt op de massages in Azië, waar ik regelmatig voor zaken ben en waar ik mij dan ook laat masseren. Het was top! Je ziet mij zeker terug!” (Frank, 50 jaar) 

“Voor mij zijn je behandelingen heel belangrijk geweest. Ik heb namelijk erg weinig ervaring met vrouwen. Het lijkt wel of het allemaal zo normaal is en moet zijn in de maatschappij: mensen krijgen relaties en hebben dan makkelijk lichamelijk contact. Met dezelfde partner of steeds met anderen. Maar, mede door mijn stoornis, is dat voor mij dus helemaal niet vanzelfsprekend. Door de sessies met jou heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben inmiddels veel minder zenuwachtig bij vrouwen en durf nu zelfs te daten. Ik zie de toekomst een stuk rooskleuriger in en jij hebt er daar groot aandeel in gehad. Super bedankt, Eva!” (Theo, 49 jaar)

“Dit is dus wat mannen meemaken en ervaren met een vrouw. Een vrouw voelen, is ontzettend fijn! Zo zacht, en vol aandacht. Dat had ik mij nooit gerealiseerd. Ik ben stikjaloers! En ik ben geeneens lesbisch” (Tine, 50 jaar)

“Op de een of andere manier kwam jouw SM-Massage met die onweerstaanbare teasing en edging, maar ook die vooral heerlijke aanrakingen veel dichter bij mijn SM-fantasieën dan de benadering van ‘echte’ Meesteressen. Daarbij komt, dat ik heel erg houd van sensuele aanrakingen waarbij ik passief ben. Ik herinner me bij jou een sessie dat je op een gegeven moment met je mond steeds heel dicht bij die van mij kwam… het volgende moment zou de vervulling door kussen of zelfs tongzoenen zijn, maar daar liet je mij lekker spartelen, want dat ging steeds net niet gebeuren.” (Chris, 51 jaar)

“Mijn vrouw en ik hebben na 45 jaar besloten ons huwelijk te openen. Wij waren elkaars eerste liefde, en zijn tot een paar jaar terug altijd monogaam geweest. Nu delen we steeds met elkaar onze nieuwe ‘avonturen’, hetgeen heeft geleid tot prachtige inzichten, nieuwe vriendschappen en een nieuwe, bijzondere manier van weer verbinden met elkaar. Er is juist weer veel meer erotische opwinding tussen ons ontstaan. Ja, het heeft echt gezorgd voor een compleet nieuwe dimensie binnen onze relatie: de band is nog sterker geworden. We zijn helemaal vrij om allebei nieuwe dingen te mogen ontdekken, waarvan we het bestaan echt totaal niet wisten, zoals jouw Erotische Massages of jouw  Bondassages. Ik neem mijn vrouw beslist binnenkort mee naar jou, want ik weet 100% dat zij dit net zo geweldig en spannend vindt als ik!” (Jean, 72 jaar)

“Dit is echt genieten met een héle grote G!” (Tim, 59 jaar) 

“Fijn dat ik alles zo met je kan delen en ook mijn issues gewoon op tafel kan leggen bij je.” (Ed, 65 jaar)