Spelregels

Mijn algemene voorwaarden kunnen misschien wat streng of vreemd op je overkomen. Zeker wanneer jij, vanuit jezelf al, onderstaande etiquette volstrekt logisch, vanzelfsprekend en normaal vind. Je zult bij ons contact in levende lijve dan ook gelukkig direct merken, dat ik een spontane, plezierige en charmante dame ben in de omgang. Ik sta open-minded, mindful, professioneel, oordeel-loos en positief in dit werk.

Echter, niet voor iedereen is de gang van zaken even duidelijk. Daarom is het toch noodzakelijk om onderstaande punten hier te benadrukken.

Bedenk ook dat personen met bepaalde stoornissen voor hun erotische behoeften deels (of zelfs volledig) afhankelijk zijn van professionals in deze branche. Genoemde cliënten  hebben in sommige gevallen een lager IQ / EQ en in véél gevallen een minder ontwikkelde sociale intuïtie.

Wanneer je een boeking plaatst bij mij, ga je akkoord met het onderstaande. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle (toekomstige) cliënten.

*** Dank voor je begrip ***

ALGEMENE VOORWAARDEN EVA MASSAGE
Art. 1 : AFSPRAKEN, PLANNING & COMMUNICATIE
-Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.
Ik heb een bestaande, vaste klantenkring.
-Voor nieuwe cliënten is deze service beperkter beschikbaar.

-Bij COVID, klachten die daarop kunnen wijzen, maar ook bij een ‘gewone’ griep of verkoudheid kun je hier NIET afspreken. Griep, verkoudheid en andere infecties (maar ook bijvoorbeeld vele kankersoorten!) zijn contra-indicaties wat betreft massages. Dit betekend dat je dan niet mag worden gemasseerd. Je klachten kunnen door een massage namelijk juist verergeren. Een massage zet je lymfesysteem, je stofwisseling (en andere taken van het parasympatisch zenuwstelsel) flink in gang. Wanneer je de massage ingaat als je ziek bent, voel je je daarna dus nog veel zieker. Bovendien is de kans groot dat je mij besmet wegens de aard van mijn werkzaamheden (contactberoep). Gewoon eerst herstellen dus!

-Ik behandel het liefst personen van 30 jaar of ouder. Bij grote twijfel over je leeftijd (bijvoorbeeld door je gedrag) is een foto verstrekken van je ID-bewijs voorafgaand aan de behandeling noodzakelijk.

– Een afspraak is definitief na een bevestiging (van beide partijen).

– Ik heb een eigen, vaste klantenkring. Regelmatig boeken cliënten meerdere behandelingen in (bijvoorbeeld iedere 2, 3, 4 of 6 weken). Verder wil ik mijn massages/behandelingen exclusief en van een hoge kwaliteit houden. Naast het masseren heb ik andere bezigheden. Een bepaalde dag of week kan dus qua massages makkelijk volgeboekt zijn. 

-Vooraf reserveren is noodzakelijk.

– Afspraken /behandelingen zijn vanaf 2 uur (Body 2 Body). Half uurtjes, drie kwartier etc zijn bij mij niet mogelijk. Bij een massage kies je immers voor wat uitgebreider genieten. Wil je toch een kortere massage of lagere tarieven? Dan dus graag elders zoeken, of plannen wanneer je iets meer tijd hebt. 

– Ik heb van jou nodig: naam, mobiel nummer, datum van de afspraak, de tijdsduur en de gewenste behandeling. Zonder deze informatie kan je niet worden ingeboekt.

– Telefoneer a.u.b. met nummerherkenning aan. ‘Beller Anoniem’ wordt niet beantwoord.

-Ik ben het best bereikbaar via sms, app of e-mail.

– Bij een afspraak op mijn locatie heb ik een mobiel nummer van je nodig i.v.m. de communicatie op de dag zelf. (Vaste nummers of alleen je e-mailadres is onvoldoende info). 

– Bij de eerste afspraak ontvang je per sms / app éérst een ‘adres-bij-benadering‘. Vanaf daar bel je me op voor verdere instructies. Vreemd of omslachtig wellicht, maar deze tussenstap is voor mijn veiligheid. Wil je je daar niet aan conformeren, dan verzoek ik je elders te zoeken naar entertainment. 

– Ik verwacht je belletje (telefoon of deurbel) ongeveer 5 minuten voor de afgesproken tijd.

-Ben je (veel) te vroeg op de afspraak? Bel of sms of app me dan even. Soms kun je gewoon terecht. Echter, wanneer ik niet terug reageer, helaas, dan moet je even geduld hebben. 

– Kun je door omstandigheden de afspraak niet nakomen en moet je annuleren? Kan gebeuren! Geen enkel punt, laat me dit zo snel mogelijk weten. Eventueel kunnen we het verzetten.

-Wanneer ik onverhoopt zelf door omstandigheden echt niet kan masseren of ontvangen, laat ik je dat zo snel mogelijk weten.

– Ik houdt rekening met een ‘academisch kwartiertje’; echter bij het gewoonweg niet verschijnen zonder tegenbericht (no show), reken ik hierna uiteraard niet meer op je komst.

– Bij complete ‘no show’ worden je gegevens na enkele dagen waarop ik ook niets meer van je hoor, gepubliceerd op alle speciaal daarvoor bestemde ‘fakers’ -lijsten (database voor werkende dames). Het wordt dan steeds lastiger om in de toekomst nog met mij (of collega’s in deze branche) af te spreken.

Niet-serieuze vragen en opmerkingen worden niet in behandeling genomen.

-Mijn telefoonnummer/ app is bedoeld voor planning en logistiek rond massage-afspraken. Onderstaande berichten (of met gelijke strekking) worden NIET beantwoord:

  • ”Hey” (einde bericht)
  • ”Hoi Lekker ding” (einde bericht)
  • ”Hi schat, ik wil nu graag langskomen”
  • “Wat is hier allemaal mogelijk voor 50 euro?”

-Geef bij een afspraak duidelijk aan waarvoor je wilt reserveren en voor hoe lang. Bij bekenden die alleen een reservering plaatsen boek ik de behandeling die je doorgaans, recentelijk hebt geboekt.

Een B2B kun je ter plekke veranderen in een Bondassage. Een Bondassage kun je verlengen met een half uur. Ik masseer echter niet langer dan 1,5 uur (Bondassage) of 2 uur achter elkaar (B2B). Bij VIP afspraken is de tijdsduur weliswaar langer, maar daar gaat het om een uitgebreider arrangement inclusief sauna en diner etc. Kortom: je kunt dus niet bespreken voor bijvoorbeeld een Body to Body Massage van 2 uur en deze ter plekke veranderen in een VIP-Behandeling, dit zijn andere behandelingen met ook wat meer voorbereiding. 

Kledingwens: Uitsluitend bij VIP behandelingen kan ik garanderen dat ontvangst in specifieke kleding/outfit lukt, omdat ik dan ook tijd inplan voor dergelijke voorbereidingen, dit hoort immers bij het arrangement. De ontvangst is uitsluitend gekleed. Ik ontvang je sowieso (meestal!) in een jurkje met hoge hakken, of in een broek met leuk topje, mooie kimono etc. Verder heb ik aardig wat lingerie-setjes, rokjes, kousen, jarretels, hakken, lak en leer.

-Bij VIP afspraken dien je zelf jouw voorkeuren aan te geven in verband met voorbereidingen. Heb ik deze niet van tevoren ontvangen, dan bedenk ik zelf hoe het arrangement eruit ziet.

-Ik plan afspraken in op volgorde van binnenkomst en communicatie. Overbiedingen (‘Ik betaal je wel dubbel, als je nu maar tijd voor mij vrijmaakt en die andere klant afbelt’) worden dus, evenals afdingen, niet op prijs gesteld.

-Denk jij bij deze service: ‘Ik betaal dus ik bepaal’? Ook dan verzoek ik je elders naar entertainment te zoeken; ik lever immers een bepaald soort service en de mogelijkheden die ik biedt staan duidelijk vermeld.

-Voel je vrij om dingen aan mij te vragen die niet duidelijk zijn voor je. Echter, het is niet mijn taak om personen ‘over te halen’ of ‘overtuigen’ van deze dienst. Je neemt geheel zelf de beslissing om met mij af te spreken. Wanner jij blijft twijfelen, allerlei bezwaren hebt of denkt (of gewend bent) eerst ‘overtuigd ‘ te moeten worden, stel ik voor dat je deze stap gewoonweg niet neemt. Ik behandel uitsluitend personen die deze service waarderen en op waarde weten te schatten.

-Het afnemen van deze dienstverlening is bedoeld voor volwassenen vanaf 30 jaar (heel soms zijn cliënten wel eens jonger dan dat). Ik ga bij het aannemen van nieuwe cliënten uit van voldoende eigen verantwoordelijkheid, kredietwaardigheid, handelsbekwaamheid, beslissingsbevoegdheid van cliënt, tenzij gedrag of omstandigheden iets anders doet vermoeden. In dergelijke gevallen is (verder) afspreken hier niet mogelijk.

-Op geen enkele wijze kunnen reeds door mij geleverde diensten worden teruggevorderd.

– Bij een onduidelijke situatie, geschil of conflicten tussen cliënt of andere partij en het bedrijf Eva-Massage welke niet of niet geheel in deze voorwaarden is opgenomen, zal de situatie uitgelegd worden naar de geest van de hier gestelde Algemene Voorwaarden.

-Gezellig bijkletsen of elkaar leren kennen kan tijdens de afspraak. Dit gaan we dus niet via sms /app/e-mail doen, maar live. Je kunt hier ook niet afspreken om eerst even alleen vrijblijvend kennis te maken. Ik biedt een high-end massage-service, dat lijkt mij evident. Mijn tijd is mij net zo dierbaar als jouw tijd. Bij twijfel liever niet afspreken, maar even verder zoeken.

– Het beste ben ik bereikbaar per sms /app of e-mail. Soms kan er een terugbel-afspraak worden gemaakt.

– Wanneer bepaalde diensten die jij zoekt, niet op mijn site of advertenties staan genoemd, (en deze staan nogal ver af van een erotische massage) dan is de kans vrijwel 100% dat ik dit dus niet aanbiedt. Google dan dus even verder.

-Het staat mij volledig vrij om cliënten (tijdelijk) te weigeren, hen (tijdelijk) niet te behandelen, hen te vragen te vertrekken, of niet langer met hen te communiceren.

Art. 2: BESCHIKBAARHEID & BEREIKBAARHEID

– Ik ben niet altijd per direct beschikbaar of bereikbaar. Stuur mij dus liever een mail (info@eva-massage.nl) of app /  smsje (06-15521247)

– Ik ben niet altijd in de gelegenheid (of in het gezelschap) om ad hoc of uitgebreid telefonisch vragen te beantwoorden.

-Het geven van massages doe ik naast andere bezigheden en werkzaamheden.

– Ik geef massages op kleinschalige basis, en niet op een puur bedrijfsmatige manier. Ik heb ook veel andere bezigheden, zowel online als offline. Ik ben dus beslist niet 24/7/365 aan het masseren/behandelen.

Sms en app beantwoord ik altijd (tenzij je aangeeft geen respons te kunnen ontvangen). Binnen twee uur kun je doorgaans respons verwachten.

– Krijg je geen bericht terug binnen 3 uur? Dan ben ik hoogstwaarschijnlijk die dag niet aan het masseren. Als uit je bericht blijkt dat je alleen die dag kunt, reageer ik daar de volgende dag of later niet meer op.

– Ik merk vaak dat mensen soms 10x achter elkaar bellen. Dit heeft weinig zin. Je kunt dan veel beter even een kort app/sms-je of mailtje sturen met jouw vraag.

Art. 3: LOCATIE, ENTREE & HYGIENE

– Het is bij mij niet toegestaan drugs te gebruiken óf onder invloed een behandeling te ondergaan.

– Er wordt bij mij géén alcohol genuttigd of verstrekt.

– I.v.m. de hygiëne worden handdoeken, attributen en sanitair gereinigd na iedere behandeling.

– Bij lang niet iedereen is erotiek of een hoogtepunt krijgen het belangrijkste of zelfs maar nodig of vereist bij deze massages. Ik heb vele cliënten die, soms wegens medische oorzaken, geen orgasme (meer) kunnen krijgen. Anderen willen wel erotiek maar juist geen orgasme. Mensen hebben soms een totaal andere focus (bijvoorbeeld heel energetisch/spiritueel). Soms zijn mensen dusdanig zenuwachtig dat het hun eerste keer bij een masseuse (of bij een echte vrouw in plaats van porno en tissues) niet lukt. Nog steeds is een erotisch massage voor velen van hen voldoende ‘bevredigend’.

Wanneer er wel erotiek is, is dit bij mij uitsluitend SAFE. Olie en condooms gaan bijvoorbeeld erg slecht samen. Zelf let ik daarom erg goed op wat ik doe, zodat ik hygiënisch en veilig kan werken. Dat is uiteraard in ieders belang.

Verbaal en/of fysiek proberen om onbeschermde erotische handelingen te bewerkstelligen, of ervan uitgaan dat allerlei zaken gewoon wel even zonder bescherming kunnen, resulteert in ogenblikkelijke beëindiging van de behandeling en meestal ook van het hele contact. Restitutie van mijn tarief is in dit geval niet mogelijk.

– Mijn massagestudio is in geen enkel opzicht een vaste locatie waar erotische dienstverleningen op structurele basis worden aangeboden of geleverd. Dit is dus beslist geen privéhuis of massagesalon met verschillende dames om uit te kiezen of sexclub waar je enkele uren aan de bar kunt vertoeven.

Eva-Massage is uitsluitend vergelijkbaar met een kleinschalige massagepraktijk. Mijn core-business is: massage. De erotiek is een leuke bijkomstigheid.

Ik verricht de massagewerkzaamheden zelfstandig en onafhankelijk.

– Rekening houden met de omgeving, privésfeer en de gastvrijheid van mij als gastvrouw is zeer gewenst.

– Wanneer ik merk dat je mijn grenzen of ‘regels’ niet wil respecteren, deze steeds opzoekt op overschrijdt, resulteert dit in beëindiging van de date en van het contact. Restitutie van mijn tarief is niet mogelijk.

Art. 4 : TARIEVEN & WIJZE VAN BETALEN

-Tarieven zoals vermeld op deze site zijn actueel vanaf 11-10-2022

-Je kunt bij mij pinnen met alle gebruikelijke bankpassen, mobiele wallets en creditcards.

Om ‘de dingen’ simpel en discreet te houden, is à contant afrekenen natuurlijk ook gewoon mogelijk. (Uitsluitend in Euro’s).

-Je kunt ook (vooraf of tijdens de afspraak) geld overmaken via internetbankieren. Ook dit betreft een neutrale bedrijfsrekening.

-Je kunt adressen van pin-automaten in jouw of mijn buurt ontvangen per app/ sms. Vraag me dat even (per app/ sms of per telefoon) wanneer je vlak voor de afspraak aan het zoeken bent bijvoorbeeld.

-Een factuur ontvangen is mogelijk. Dit wordt uitsluitend vooraf verrekend en is uitsluitend mogelijk wanneer je hier reeds bekend bent en al enkele malen bent geweest. Je kunt ook een ’tegoed’ overmaken, dan kun je altijd kijken welke behandeling je wilt, dan gaat dit van je tegoed af. Data voor de behandelingen worden vooraf geboekt. 

-Op je afschrift of factuur staat een neutrale bedrijfsnaam (zakelijke dienstverlening).

-Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW 21%.

NB: Veel personen schijnen te denken dat in deze branche helemaal geen belasting wordt afgedragen. Dat er vaak contant wordt afgerekend zal hieraan ten grondslag liggen. Echter, contant geld is beslist niet hetzelfde als zwart geld. De bakker, de supermarkt, de visboer en de kroeg verdienen ook een groot deel in contanten, maar moeten het overgrote deel gewoon afstorten en opgeven. Ik heb een normaal, legaal opererend Nederlands bedrijfje. Ik bereken en betaal dus gewoon 21% BTW en daarnaast nog inkomstenbelasting, net als ieder ander Nederlands bedrijf of persoon. Cliënten betalen vaak per factuur, of via mijn pinautomaat. Zaken zoals hypotheek, huur, auto, energierekeningen, verzekeringen, ziektekosten, pensioenafdracht, bankkosten, accountantskosten en vele andere zaken kunnen door mij als rechtspersoon of als privépersoon ook niet contant worden afgerekend. Verreweg het grootste deel van de omzet komt dus op een Nederlandse bankrekening terecht, en is derhalve gewoon fiscaal belastbaar inkomen.

-Zoals gemeld heb ik een bedrijfje, met boekhouding, boekhouder, KvK, Btw en belasting en bewaarplicht. In geval van onrechtmatige stornering van de cliënt worden relevante gegevens hierover verstrekt aan de betreffende instanties.

-Voor de belastingdienst ben ik verplicht om gegevens van pinbetalingen en facturen te bewaren voor 7 jaar. Alle overige betalingen en gegevens daaromtrent zijn geanonimiseerd. Privacygegevens die noch voor mij als bedrijf noch voor de belastingdienst relevant kunnen zijn worden na 8 weken vernietigd.

-Ik sla, wanneer je bij mij bent geweest en het is je goed bevallen, wel jouw telefoonnummer op in mijn werktelefoon. Ik doe verder niets met deze gegevens, dit is voor mijn eigen geheugen zodat ik volgende keer wanneer je mij een app/sms stuurt of belt, weet met wie ik te maken heb. Laat zelf even weten hoe ik je in de toekomst kan antwoorden, bijvoorbeeld per sms, whatsapp of liever alleen mail. 

-Met reeds lang bekende en/of zeer regelmatig terugkerende cliënten kunnen soms andere prijsafspraken gelden.

– Erotische massages zijn géén noodzaak, basisrecht, eerste levensbehoefte of verplichting. Het is een luxe, een vorm van recreatie en entertainment. Afdingen op mijn tarieven, of proberen om op één of andere manier korting te krijgen, is niet mogelijk en wordt ook niet op prijs gesteld. Wanneer je mijn tarief te hoog vind, zoek dan elders. Er zijn veel andere dames in de erotische branche die allerlei diensten aanbieden, vaak tegen lagere tarieven dan hier, dus je zoektocht zal beslist geen probleem opleveren.

Cadeau’s, giften of fooien worden uiteraard gewaardeerd, maar zijn absoluut niet verwacht of nodig. Een kenmerk van een cadeau is, dat het een verrassing is, een extraatje. Om iemand te verwennen, een hart onder de riem te steken of als blijk van waardering. Aan cadeau’s en giften kunnen allerminst rechten, verwachtingen, verplichtingen of eisen worden ontleend.

Art. 5: DISCRETIE & GEHEIMHOUDING

– Ik beschouw mezelf als iemand die beroepsgeheim heeft. Wat in de behandelkamer wordt besproken, blijft wat mij betreft in de behandelkamer.

– Een geheimhoudingsverklaring tekenen is mogelijk (BN-er, Captain of Industry, Publieke functie etc).

– De locatie (de ontvangst zelf en evt ook het parkeren) is uiterst discreet en tevens uitstekend bereikbaar. Neem voor specifieke vragen hierover contact op.

– Afspraken met mij hebben uitsluitend een professioneel karakter.

– Ik dring mijzelf nóóit op aan cliënten in hun privésfeer etc; en ik verwacht van jou dat jij dat bij mij ook niet doet. 

– Voor cliënten heeft het weten of achterhalen van persoonlijke gegevens over mij geen enkele meerwaarde. Bovenmatige / obsessieve interesse hiervoor resulteert in de beëindiging van het contact. Eventuele restitutie is niet mogelijk.

– Voel jij echt een ‘enorme klik’ tussen ons? Heel mooi! Dit betekend dat ik mijn werk goed heb uitgevoerd. Niets meer, niets minder. 

Art. 6: BETEKENIS ‘MASSAGE SERVICE’,  SEKSUALITEIT, TANTRA &  DOORVERWIJZEN

De belangrijkste reden om met mij af te spreken zou moeten zijn dat je een liefhebber bent van goede massages.

– Als afnemer van mijn service ben je aanwezig als privé-persoon, en niet professioneel, beroepsmatig of controlerend.

Vind jij massage vooral ‘bijzaak’ en heb je eigenlijk voornamelijk (of zelfs uitsluitend)een seksuele focus? Zoek dan aub even door naar een dame die expliciet adverteert met hetgeen jij wilt. Dit voorkomt teleurstellingen.

De aangeboden behandelingen zijn uitsluitend bedoeld ter ontspanning en zijn geen vervanging van medische behandelingen. Bij specifieke klachten zul je sowieso (eerst) bij een arts of (para)medisch specialist een afspraak moeten maken. Heb je a-specifieke klachten of heeft een (para)medicus gezegd dat je met jouw klacht gewoon kunt worden gemasseerd? Dan kun je wel een afspraak maken. NB: Mijn massages vallen niet onder de wet BIG of onder een geneeskundige behandeling conform Nederlands Recht en zijn daar ook geen vervanging van. De behandelingen zijn derhalve op eigen risico. Een erotische massage valt in Nederland meestal onder ‘sekswerk’, hetgeen in Nederland een legaal beroep is, maar waarvoor je geen verzekeringen kunt afsluiten.

Helaas wordt de term ’tantra’ vaak als synoniem voor massages gebruikt. Ook roept het veel seksuele associaties op. Veel mensen denken dat tantra hetzelfde is als een erotische massage. Dat is niet het geval. Tantra is een spirituele stroming en kan een spiritueel pad vormen wat je bewandeld, in je eentje, met een partner of met anderen. De nadruk bij deze stroming ligt op meditatie, rituelen, het werken met energieën en oefeningen. Veel is toepasbaar om beter in contact te komen met jezelf om zo o.a. de intimiteit met je partner dieper te ervaren. De Tantra’s als spirituele teksten/stroming maken inderdaad (ook!) gebruik van de seksuele energie, waarin ze vrij uniek zijn. Dit is echter maar een heel klein onderdeel van de originele geschriften en gebruiken. Ik ‘gebruik’ binnen mijn massages ook wel enkele tantrische principes en technieken, zowel oude als neo-varianten. Over de term Tantra bestaat veel verwarring/misconceptie. Veel van wat vaak in de media onder ‘Tantra’ wordt geschaard, is niet afkomstig uit de Tantra geschriften of uit Tantra Yoga, maar komt uit de Kama Sutra. 

De term ‘sensuele’ / ‘erotische massage’ of ’tantrische massage’ kan voor iedereen weer iets anders betekenen. Ik heb mijn best gedaan om via deze website zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe het erbij mij aan toe gaat, en wat je zo’n beetje kunt verwachten. Mijn intentie is, om jou zo goed mogelijk op je gemak te stellen zodat je je zeker(der) voelt en je lichamelijk en geestelijk rust en ontspanning ervaart. Dit doe ik door middel van massages, welke een combinatie vormt van een therapeutische behandeling én erotiek. Soms merk ik echter, dat mensen bij mij een afspraak (willen) maken, terwijl zij eigenlijk veel beter ergens anders terecht zouden kunnen. Dan verwijs ik door naar een ander soort behandelaar.

In sommige gevallen is een potentiele cliënt in erge mate zenuwachtig of angstig en neemt dan vele malen contact op om vervolgens uiteindelijk toch niet af te spreken. Dat is tot op zekere hoogte voor mij beslist begrijpelijk. Ik ga echter niet eindeloos in discussie of extreem in details treden omtrent de behandeling of afspraak. In het leven is het nu eenmaal soms domweg een kwestie van de sprong wagen en vertrouwen erin hebben. Vind je het heel ver of erg duur, of zoek je eigenlijk geen massage of heb je een heel vast idee over hoe de afspraak zal lopen? Zoek dan liever door. Dit geldt ook voor personen die regelmatig onder een andere naam en/of een ander nummer en emailadres afspraken maken. Sta je op mijn zwarte lijst als faker of zich anderszins zeer afwijkend (onfatsoenlijk/bedreigend/vernederend/etc) gedragend persoon, dan kun je hier geen afspraak meer maken.

Voel je vrij om je verzoek, probleem of idee aan mij voor te leggen. Ik probeer dan in de meeste gevallen met jou mee te denken. Mocht je dingen van mij vragen die ik zélf niet doe of kan, dan zal ik je misschien wel doorverwijzen naar andere behandelaars in het ruime beroepsveld van lichaamsgerichte therapieën. 

– Therapeutisch/sexual healing : De yoni- , lingham-, tantra-, tao-, en erotische massages zijn in het Westen tot ontwikkeling gebracht door o.a. Joseph Kramer (PhdD) en Annie Sprinkler(PhD), Margot, Anand, etc etc. Dit waren pioniers die zowel de Erotische Massage en het Seksuologisch Lichaamswerk als heelkunst/therapie op de kaart hebben gezet. Zij mixten westerse medische kennis met technieken uit de Taoïstische Massage (welke aansluit bij de Traditionele Chinese Geneeskunde) en Tantra. 

In Nederland is het Seksuologisch Lichaamswerk, het Emotioneel Lichaamswerk, het Lichaamswerk met Tantra/Tao en daarnaast de Intimiteitscoaching en Surrogaat-partnerschap niet geprofessionaliseerd en/of erkend door onafhankelijke instellingen. Er bestaat echter wel een toenemende behoefte aan hiervoor geschoolde/ erkende begeleiding en hulpverlening in dit beroepsveld. Mocht jij op zoek zijn naar een specialist, neem dan contact op. Misschien kan ik je toch helpen of doorverwijzen. 

Art.7: MASSAGESERVICE EN OVERIGE SERVICES AAN HUIS/HOTEL/ELDERS

-Ik spreek met je af in de betere hotels of bij jou thuis. Ik spreek niet af op bedrijventerreinen, in studentenhuizen, op feestjes, in parenclubs en bij swinger-events, op niet te achterhalen locaties, campings, parkeerplaatsen etc.

-Ik hanteer een all-inclusive-tarief, dus inclusief reiskosten tot 100 km, reistijd, 21% btw.

-Persoonsgegevens en gegevens van de locatie en jou als persoon aldaar moeten verifieerbaar zijn. Ook wanneer we elkaar reeds kennen. Wil je deze niet verstrekken, dan kan de afspraak geen doorgang vinden.

– Een massage-date op locatie door alleen Eva is uitsluitend 1 op 1. Dit betekend dus dat er geen andere personen aanwezig zijn bij onze sessie op jou locatie. Wanneer er toch nog andere personen aanwezig zijn, is dit reden voor mij te vertrekken. Restitutie van mijn tarief is dan niet mogelijk. Je kunt als echtpaar wel een DUO (4-hands-massage) boeken voor jullie beiden: ik neem dan in dat geval een vriendin/andere goede masseuse mee. 

– Een glaasje drinken kan zeker gezellig zijn. Wanneer je echter teveel hebt gedronken of drugs hebt gebruikt, is een massage wat mij betreft niet meer mogelijk, en is ook reden om de afspraak te annuleren of af te breken. Restitutie is in dat geval niet mogelijk.

-Wanneer je tijdens de afspraak deze voorwaarden en/of zelfs de algemeen aanvaarde fatsoensnormen overschrijd, ook nadat ik je hierop heb gewezen, is dit reden om de afspraak direct af te breken. Restitutie van mijn tarief is in dat geval niet mogelijk.

Bij agressief of dreigend gedrag (zowel in de echte als de digitale wereld) worden de hier bekende gegevens , e-mails en conversaties/gesprekken zonder pardon verstrekt aan de (zeden)politie of desbetreffende instantie. Ik ben tevens lid van diverse ‘fakers lijsten’ , branche-vakbond “PROUD”. Ik heb contact met diverse internetfora, instanties, hulpverleners en juristen die er speciaal zijn voor werkende dames en voor wantoestanden in deze branche. Bij zeer afwijkend (=agressief/dreigend/erg disrespectvol) gedrag worden je persoonsgegevens dus gedeeld, bijvoorbeeld met de zedenpolitie. Dit vanwege de veiligheid voor anderen in deze uiterst kwetsbare branche.


Art. 8: INTELLECTUEEL EIGENDOM, AUTEURSRECHT, INFORMATIE OP DEZE WEBSITE & REVIEWS

-Ik besef dat deze site inmiddels erg uitgebreid is. De meeste informatie is uiteraard bedoeld voor personen die nog helemaal géén ervaring hebben met genoemde onderwerpen.  

-Ik ga er vanuit, dat wanneer je een afspraak maakt, je de teksten op deze site die voor jou relevant zijn, wel zo’n beetje hebt doorgenomen en dat je akkoord met met mijn werkwijze en mijn algemene voorwaarden.

-Het gebeurt nog steeds dat mensen afspreken zonder überhaubt te weten wat ik eigenlijk precies doe, of in welke stad ik zit. Of men zoekt snel iets in de buurt waar diegene op dat moment toevallig is, zonder verder te kijken. Het is echter geheel jouw eigen verantwoordelijkheid wanneer zaken (die hier soms meerdere malen beschreven staan) een complete verrassing voor je zijn. Even de tijd nemen om de relevante zaken door te nemen voorkomt teleurstellingen en misverstanden.

-Deze site is door mij, Eva, zorgvuldig samengesteld. Ik bezit het copyright van alle teksten en overig materiaal. Niets van Eva-Massage mag worden gebruikt zonder mijn persoonlijke en schriftelijke toestemming.

-Geen enkel recht wordt overgedragen als gevolg van kopie of overname van materiaal wat hier is gepubliceerd.

-Foto’s worden niet verstrekt.

-Foto’s maken of filmen tijdens sessies is beslist niet toegestaan, bij ontdekking hiervan wordt aangifte gedaan. Ogenblikkelijke beëindiging van de date en van het contact is een ander resultaat. Restituties zijn niet mogelijk. Zonder toestemming filmen,  fotograferen of geluidsopnamen maken is overigens geen overtreding, maar een misdrijf.

Deze website en tevens de naam Eva-Massage.nl is in zijn geheel beschermd door auteursrecht; dit geeft mij als eigenaresse en actief economisch gebruiker alle rechten op deze handelsnaam tevens domeinnamen.

-De naam Eva Massage, gepubliceerde foto’s en alle teksten die op deze site te vinden zijn, zijn in zijn geheel beschermd door copyright, auteursrecht en overige rechten op intellectuele eigendommen en mogen daarom niet worden overgenomen, elders worden gepubliceerd, verspreid, of anderszins gereproduceerd zonder mijn persoonlijke en schriftelijke toestemming.

-Al het getoonde beeldmateriaal en teksten op deze site is door mijzelf zorgvuldig ontworpen, geschreven en betaald (foto’s, hosting, template etc.).

-De site is bedoeld voor privé en persoonlijke doeleinden van mijn huidige of toekomstige cliënten en heeft geen ander doel. De site mag niet zonder mijn toestemming voor andere reden door derden worden gebruikt.

-Ook reviews en ervaringen van de behandeling of privé-informatie over mij of mijn locatie etc mogen niet worden gepubliceerd en/of gedeeld zonder mijn toestemming conform de wet op de privacy inzake bijzondere persoonsgegevens. Overtreding wordt gemeld bij de Autorititeit Persoonsgevens. 

-Als bedrijf wil ik graag zelf bepalen waar, wanneer en hoe ik precies adverteer, welke uitingen, details en informatie daaromtrent wordt gepubliceerd en met welke partijen en met welke media-en advertentiebedrijven ik zaken doe. 

Het gebeurt echter helaas met grote regelmaat dat (nieuwe) sex-sites , escortsites, sexdatingsites, datingsites of conculega’s, allerlei foto’s en teksten van mijn site (of oudere versies daarvan (?!)) deels of integraal kopiëren om hun website(s) of directory’s invulling te geven. Niet alleen van mij natuurlijk, hele seks-sites worden soms gevuld met honderden/duizenden gestolen profielen. Soms staat er in profielen dus ook onjuiste (of sterk verouderde) informatie. Zo kun je dus een advertentie van mij treffen, met zeer vreemde teksten, op zeer vreemde sites etc. Deze advertenties zijn dan vaak niet door mijzelf aangemaakt. 

Dit stelen van bedrijfsmateriaal getuigt niet alleen van bijzonder weinig creativiteit en zakelijk inzicht, maar bovenal is dit een onrechtmatige daad en daardoor strafbaar middels Nederlands, Europees en Internationaal Recht. Commercieel gebruik en hergebruik van mijn bedrijfsmateriaal, reviews over mij of mijn behandelingen, details over mij, mijn bedrijfsgegevens en andere uitingen omtrent mijn bedrijf delen of publiceren zonder persoonlijke en schriftelijke toestemming van mij als eigenaresse is wettelijk verboden.

Na constatering van dit feit stuur ik de betrokkene(n) een opschortingsbrief. Bij geen gehoor zijn de gevolgen voor eigen rekening en risico.

Naast notice and takedown- tevens arbitrageprocedures bij de betreffende instanties volgen aangiftes (van bijvoorbeeld: onrechtmatig handelen, handelsnaaminbreuk, merknaaminbreuk, schending van auteursrecht, schending van portretrecht, schending van privacy, onrechtmatig gebruik van materiaal, identiteitsfraude).

Alle kosten en bijkomende kosten m.b.t. rechtszaken, schadeclaim(s), boetes en eventuele overige juridische stappen kunnen eenvoudig op de misbruiker worden verhaalt. Het is immers evident is dat ik sinds lang de economisch gebruiker en eigenaresse ben. Naast deze kosten bestaan er voor de misbruiker meestal ook sancties en andere nadelige consequenties m.b.t. het toekomstig economisch handelen.

Laatste wijziging 24-10-2022