Algemene Voorwaarden

Mijn algemene voorwaarden komen misschien wat streng of vreemd op je over. Zeker wanneer jij onderstaande ‘etiquette’ volstrekt logisch, vanzelfsprekend en normaal vindt.

Je zult bij ons contact in levende lijve direct merken dat ik een spontane, communicatieve, vrolijke en charmante dame ben. Ik sta open-minded, professioneel en positief in dit vak. 

Niet voor iedereen is de gang van zaken echter even duidelijk. Daarom is het  noodzakelijk onderstaande punten te benadrukken. 

Wanneer je een boeking plaatst bij mij, ga je akkoord met het onderstaande. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle (toekomstige) cliënten.

*** Dank voor je begrip ***

Art. 1 : AFSPRAKEN, PLANNING & COMMUNICATIE

 1. Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.
 2. Een afspraak is definitief na een bevestiging (van beide partijen).
 3. Ik verzorg massagearrangementen voor individuen (1 op 1). 
 4. Alle massage-arrangementen en afspraken duren 2 uur of 3 uur.  
 5. Om onze afspraken authentiek, speciaal en van kwalitatief hoog niveau te houden, plan ik beperkt afspraken in. Het kan soms langer duren voordat je terecht kunt.
 6. Ik heb voornamelijk vaste cliënten (bedenk dat ik dit al 15+ jaar doe). Naast het geven van deze behandelingen heb ik nog een ander bedrijfje en andere bezigheden en interesses. Het kan soms dus langer duren voordat je terecht kunt.
 7. Je geeft vooraf je naam, mobielnummer, datum van de afspraak, de tijdsduur en de gewenste behandeling. Zonder deze informatie boek ik je niet in.
 8. Ik ben bereikbaar via Whatsapp, sms of e-mail
 9. Mijn app/sms/e-mail is voor de planning/logistiek rond massage-afspraken.
 10. Bij een afspraak op mijn locatie heb ik een mobielnummer nodig i.v.m. de communicatie op de dag zelf. Vaste nummers of alleen je e-mailadres is onvoldoende.
 11. Bij afspraak nr 1 ontvang je een adres-bij-benadering. Vanaf daar bel je me op. 
 12. Ik verwacht dat je ongeveer 5 minuten voor de afgesproken tijd belt of aanbelt.
 13. Ben je te vroeg voor de afspraak? Bel, sms of app me dan. Soms kun je al terecht.
 14. Kun je door omstandigheden de afspraak niet nakomen en moet je annuleren of verzetten? Kan gebeuren! Geen punt, laat me dit zo snel mogelijk weten. 
 15. Wanneer ik onverhoopt zelf niet kan, laat ik dat zo snel mogelijk weten.
 16. Ik houd rekening met een ‘academisch kwartiertje’. Wanneer je niet verschijnt zonder bericht (no show), reken ik hierna niet meer op je komst. 
 17. In het eerste contact (per app/sms of e-mail) stel je je even voor en vertel je waarvoor je contact opneemt. Berichten met bv. alleen ‘hoi’ beantwoord ik niet. 
 18. Geef bij een afspraak duidelijk aan waarvoor je reserveert en voor hoelang. 
 19. Vrijblijvend langskomen is NIET mogelijk.

Art. 2: BESCHIKBAARHEID & BEREIKBAARHEID

 1. Via e-mail: [email protected] of per whatsapp of sms (06-15521247) kunnen we je arrangement of intakegesprek (coaching) inplannen.  
 2. Ik masseer op kleinschalige basis. Ik heb naast het masseren andere werkzaamheden. Ik ben niet 24/7/365 aan het masseren of daarvoor bereikbaar. 
 3. Krijg je geen bericht binnen 3 uur? Dan ben ik hoogstwaarschijnlijk die dag niet aan het masseren. Als uit je bericht blijkt dat je alleen die dag kunt, reageer ik daar de volgende dag of later niet meer op. 

Art. 3 : SERVICE & DIENSTVERLENING 

 1. De dienstverlening is uitsluitend voor volwassenen vanaf 21 jaar. Er is geen maximumleeftijd.
 2. Bij het aannemen van cliënten ga ik uit van voldoende verantwoordelijkheid, kredietwaardigheid, handelsbekwaamheid en beslissingsbevoegdheid
 3. Erotische massages zijn géén noodzaak, basisrecht, eerste levensbehoefte of verplichting mijnerzijds. Het is een keuze om hier al dan niet af te spreken. 
 4. Denk jij: “ik betaal dus ik bepaal”? Dan verzoek ik je elders entertainment te zoeken. Ik lever een bepaald soort service met duidelijk vermelde (on)mogelijkheden.
 5. Voel je vrij om te vragen wat niet duidelijk is. Het is echter niet mijn taak om iemand over te halen of te overtuigen. De beslissing of keus om af te spreken ligt bij jou. Wanneer jij twijfelt, bezwaren hebt of deze vorm van dienstverlening niet ziet als serieus vak, neem deze stap dan niet. Ik behandel uitsluitend personen die deze service waarderen, op waarde weten te schatten en die in staat zijn tot fatsoenlijke,  respectvolle omgangsvormen en communicatie. 
 6. Wanneer je mijn grenzen, voorwaarden of regels niet respecteert, deze steeds opzoekt of overschrijdt, resulteert dit in het niet meer hier kunnen afspreken. 
 7. Het is  jouw verantwoordelijkheid wanneer zaken (die op de site zelfs meerdere malen beschreven staan) een complete verrassing zijn. Even de tijd nemen om wat relevante zaken door te nemen voorkomt teleurstellingen en misverstanden.
 8. Het staat mij als zelfstandige vrij om bepaalde cliënten te weigeren, hen niet te behandelen, hen te vragen te vertrekken of niet langer met hen te communiceren indien ik het contact als hinderlijk, vervelend, disrespectvol of bedreigend ervaar. 
 9. Obsessief gedrag (eindeloos bellen, voortdurend niet-relevante apps/mails/sms’en sturen etc.) resulteert in het blokkeren van je nummer/ einde van het contact. 
 10. Bij een onduidelijke situatie, geschil of conflicten tussen cliënt/ andere partij en het bedrijf Eva-Massage die niet of niet geheel in deze voorwaarden zijn opgenomen, wordt de situatie uitgelegd naar de geest van de hier gestelde Algemene Voorwaarden. 

Art. 4: ENTREE, SEKS EN HYGIENE

 1. Voorwaarden betreffende massage aan huis/hotel: zie de betreffende pagina. Bij covidklachten, griep of verkoudheid spreek je NIET af.
 2. I.v.m. de hygiëne reinig ik handdoeken, attributen en sanitair na iedere behandeling.
 3. Drugs gebruiken of onder invloed een behandeling ondergaan is niet toegestaan.
 4. Intiem (geslachtgemeenschap/ neuken), beffen en tongzoenen is NIET mogelijk. Steeds vragen naar bovengenoemde handelingen ervaar ik als storend en resulteert in niet meer kunnen afspreken. 
 5. Andere erotische handelingen dan bovengenoemde zijn uitsluitend SAFE.
 6. Onbeschermde erotische handelingen willen bewerkstelligen resulteert in directe beëindiging van het contact.
 7. Een hoogtepunt/orgasme is niet gegarandeerd bij erotische massages.
 8. De massages hebben allen een tantrisch karakter. De nadruk ligt derhalve op ontspanning, vertraging, bewustwording, sensualiteit en intimiteitsbeleving. Een orgasme is daar een eventueel onderdeel of gevolg van, en is geen vaststaand ‘doel’ van onze ontmoeting, sterker nog, Tantra is geen doelmatige of efficiënte bezigheid.
 9. Mijn massages worden desalniettemin door veel personen als zeer erotisch ervaren. Personen met vooral (of uitsluitend) een seksuele focus worden echter verzocht elders naar entertainment te zoeken. In NL zijn dagelijks ongeveer 35.000 sekswerkers actief. Deze personen werken in privé-huizen, sexclubs, salons, SM-Studio’s  of via escortbureaus.  Daarnaast zijn veel seks-professionals geheel eigen baas, welke op websites zoals: kinky.nl en sexjobs.nl adverteren. Je zoektocht zal dus beslist geen probleem op hoeven leveren.

Art. 5 : TARIEVEN & WIJZE VAN BETALEN

 1. De betaling gebeurt voorafgaand aan de behandeling.
 2. Mijn tarieven zijn inclusief 21% btw
 3. Contant afrekenen is mogelijk (in Euro’s).
 4. Eurobiljetten van 200 en 500 euro worden NIET geaccepteerd. 
 5. Pinnen is mogelijk met alle gebruikelijke bankpassen en creditcards.
 6. Betaalverzoek, overboeking of internetbankieren is mogelijk.
 7. Mijn zakelijke rekeningen (en pinautomaat) hebben een neutrale bedrijfsnaam. Vanwege de discretie verwijst niets naar massages of erotiek. 
 8. Een factuur is mogelijk wanneer wij elkaar kennen. 
 9. Een factuur is mogelijk bij afname van 3 arrangementen
 10. Een factuur ontvang en betaal je voorafgaand aan behandelingen.
 11. In overleg kan uitstaand tegoed voor toekomstige sessies teruggestort worden.  
 12. Op geen enkele wijze kan de door mij reeds geleverde dienst teruggevorderd worden. 
 13. Bij onrechtmatige stornering verstrek ik relevante gegevens aan instanties.
 14. Afdingen of korting bedingen is niet mogelijk.  
 15. Cadeaus, giften of fooien waardeer ik uiteraard, maar verwacht ik niet en zijn niet nodig. Een kenmerk van een cadeau is dat het een verrassing is, een extraatje, om iemand te verwennen, een hart onder de riem te steken of als blijk van waardering. Aan cadeaus worden geen rechten, verwachtingen, verplichtingen of eisen ontleend.

Art. 6: DISCRETIE & GEHEIMHOUDING

 1. Ik heb een beroepsgeheim. Wat we bespreken, blijft tussen ons. 
 2. Een geheimhoudingsverklaring tekenen is mogelijk (BN’er, Captain of Industry, Publieke functie etc.).
 3. Afspraken met mij (=het bedrijf Eva-Massage) hebben uitsluitend een professioneel karakter. Ik dring mij nooit op aan cliënten in hun privésfeer en ik verwacht van jou dat jij dat ook bij mij niet doet. 
 4. Voel jij een enorme klik’ tussen ons? Heel mooi! Dit betekent dat ik mijn werk goed heb uitgevoerd. Niets meer, niets minder.
 5. Bovenmatige interesse in mij/mijn persoonlijke gegevens resulteert in beëindiging van het contact. 

Art. 7: INTELLECTUEEL EIGENDOM EN AUTEURSRECHT

 1. Deze site is zorgvuldig samengesteld. Ik bezit het copyright van alle teksten en overig materiaal. Niets van Eva-Massage mag worden gebruikt zonder mijn persoonlijke en schriftelijke toestemming. Geen enkel recht wordt overgedragen als gevolg van kopie of overname van materiaal dat hier is gepubliceerd.
 2. Deze website, websiteteksten en tevens de naam Eva-Massage.nl zijn in zijn geheel beschermd door auteursrecht. Dat geeft mij als eigenaresse en actief economisch gebruiker alle rechten op deze handelsnaam, tevens domeinnamen. 
 3. De naam Eva Massage, gepubliceerde foto’s en de teksten op deze site zijn in zijn geheel beschermd door copyright, auteursrecht en overige rechten op intellectuele eigendommen en mogen daarom niet worden overgenomen, elders worden gepubliceerd, verspreid, of anderszins gereproduceerd zonder mijn persoonlijke en schriftelijke toestemming.
 4. Foto’s worden niet verstrekt.
 5. Fotograferen/filmen zonder toestemming is bij wet verboden. 
 6. Reviews en ervaringen van behandelingen, privé-informatie etc. mogen niet worden gepubliceerd en/of gedeeld zonder mijn toestemming conform de wet op de privacy inzake bijzondere persoonsgegevens. Overtreding wordt gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
 7. Stelen van bedrijfsmateriaal getuigt niet alleen van weinig creativiteit en zakelijk inzicht, maar is bovenal strafbaar. Commercieel gebruik/delen/publiceren van details over mij/mijn behandelingen/mijn bedrijf/materiaal zonder mijn toestemming is bij wet verboden. 
 8. Gevolgen van genoemde overtredingen zijn voor eigen rekening en risico