Massageservice op locatie

Ervaar de luxe van een high-end erotische massage in jouw eigen omgeving.

Jezelf heerlijk in alle rust laten verwennen. Privé en comfortabel, zonder de deur daarna nog uit te hoeven.

Ik bezoek jou discreet, altijd zakelijk of netjes/casual gekleed. Muziek, kaarsjes, massage-olie, extra handdoeken en toys neem ik mee. Zorg jij voor een aangename kamertemperatuur?

Massage op locatie is een sessie van 2 + uur. Een drankje doen, samen douchen etc. is binnen die tijd ook mogelijk. 

Thuis of hotel 

Bij een massage op locatie spreken we af bij jou thuis of in een hotel. Staat jouw plaats niet vermeld? Vraag me naar de mogelijkheden.

Voorwaarden:

  • Ik spreek niet af op bedrijventerreinen, in studentenhuizen, op feestjes, in parenclubs,  bij swinger-events, op campings of parkeerplaatsen etc.
  • Persoonsgegevens en gegevens van de locatie moeten verifieerbaar zijn. Wil je deze niet verstrekken, dan gaat de afspraak niet door.
  • Wanneer je te veel hebt gedronken of drugs hebt gebruikt, dan gaat de massage niet door. Restitutie is in dat geval niet mogelijk.
  • Wanneer je tijdens de afspraak deze voorwaarden en/of zelfs de algemeen aanvaarde fatsoensnormen overschrijd, is dit een reden om de afspraak direct af te breken. Restitutie is in dat geval niet mogelijk.
  • Bij agressief of dreigend gedrag (zowel in de echte als de digitale wereld) verstrek ik je gegevens zonder pardon aan de (zeden)politie of desbetreffende instantie vanwege de veiligheid voor anderen in deze branche.
  • Ik hanteer een aanbetaling vooraf. Dit bedraagt de helft van het tarief.  

Plaatsen: