Wie ben ik

Hi! Ik ben Eva. Ik ben een charmante, Nederlandse dame (40+) die met veel plezier en energie serieus met dit vak bezig is.

Mijn kracht ligt in mijn grondige kennis van de menselijke intimiteit, mijn passie voor het massagevak en mijn goede sociaal-emotionele vaardigheden.

Ik heb een holistische, open visie en hanteer een professionele werkwijze met hoog serviceniveau.  

Verbinding

Mijn doel is om jou deze prachtige manier van ontspanning en verbinding te laten ervaren, zonder enig gevoel van haast. Het is niet mijn ambitie om op dagelijkse basis zoveel mogelijk klanten te werven. Het ‘ongeïnteresseerd afraffelen’ maak je hier dus beslist niet mee. 

Mooie privé-studio

Ik hou van kwaliteit en masseer in een mooie privé-studio die van alle gemakken is voorzien. Investeren in cursussen en gedegen materiaal is voor mij vanzelfsprekend. 

Ruime ervaring

Ik geef professionele maar tegelijkertijd zéér uitdagende sessies, die ik baseer op ruime ervaring en opleidingen. Ik masseer met veel gevoel en passie, en plaag ook graag.

Vrouwelijk

Zoals je kunt zien, ben ik lang, vrouwelijk en heb ik een normale lichaamsbouw. Ik heb geen tatoeages, piercings of implantaten. 

Interesses

Ik heb een brede algemene ontwikkeling en een groot interessegebied.

Mensen, lichaamsgericht werk en de samenhang tussen lichaam en geest hebben al heel lang mijn belangstelling.

Communicatie

Ik heb een HBO-Bachelor op het gebied van Communicatie, en ben daarin ook werkzaam.  

Coaching

Na mijn studie aan de HvU, deed ik de afgelopen 15 jaar diverse opleidingen rond Lichaamswerk, Massage, Stress-reductie en Persoonlijke Ontwikkeling. 

Wat ik vooral leuk vind aan mijn beroep: zéér verschillende mensen leren kennen en wéten wat hen beweegt!

En jij? Wie ben jij?