Wie ben ik

Hi, ik ben Eva. Ik geef professionele maar tegelijkertijd zéér uitdagende massages, die ik baseer op ruime ervaring en opleidingen. Ik masseer met veel gevoel en passie, en plaag ook graag. Ik heb een positieve, vrolijke instelling, Hbo-niveau, een brede algemene ontwikkeling en een goed inlevingsvermogen. Lichaamsgericht werk en de samenhang tussen lichaam en geest hebben beiden reeds lang mijn belangstelling. Wat ik verder vooral leuk vind aan dit vak: zeer verschillende mensen leren kennen en wéten wat hen beweegt!

Je treft een charmante en vrolijke dame, die dit werk overigens heel serieus neemt. Investeren in cursussen en gedegen materiaal vind ik bijvoorbeeld vanzelfsprekend. Ik hou van kwaliteit en voer de massages uit in een mooie ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Inmiddels heb je waarschijnlijk wel in de gaten, dat het niet mijn doel is om op dagelijkse basis zoveel mogelijk klanten te werven. Liever laat ik je zonder enkel gevoel van haast deze mooie manier van ontspanning en verbinding ervaren. Het ‘ongeïnteresseerd afraffelen’ zul je hier dan ook beslist niet meemaken.

Nog enkele persoonlijke kenmerken:

  • Nederlandse, charmante dame
  • Leeftijd: 40+
  • Lengte: 1m79
  • Figuur: Zandloper
  • Cupmaat: 70 F (Naturel)
  • Sportieve, gezonde leefstijl
  • Tatoeages of piercings: geen
  • Representatieve & charmante gastvrouw
  • Professionele instelling en werkhouding