Wie ben ik

Hi! Ik ben Eva. Ik ben een charmante, Nederlandse dame (40+) die met veel plezier en energie serieus met dit vak bezig is. Mijn kracht ligt in mijn grondige kennis van de menselijke intimiteit, mijn passie voor het massagevak en mijn goede sociaal-emotionele vaardigheden. Ik heb een holistische, open visie en hanteer een professionele werkwijze met hoog serviceniveau.  

Ontspanning en verbinding

Het is niet mijn ambitie om op dagelijkse basis zoveel mogelijk klanten te werven.  Het ‘ongeïnteresseerd afraffelen’ maak je hier dus beslist niet mee. Mijn doel is om jou deze prachtige manier van ontspanning en verbinding te laten ervaren, zonder enig gevoel van haast.

Kwaliteit in een mooie privé-studio

Ik hou van kwaliteit en masseer in een mooie privé-studio die van alle gemakken is voorzien. Investeren in cursussen en gedegen materiaal is voor mij vanzelfsprekend.

Ruime ervaring en opleidingen

Ik geef professionele maar tegelijkertijd zéér uitdagende sessies, die ik baseer op ruime ervaring en opleidingen. Ik masseer met veel gevoel en passie, en plaag ook graag.

Samenhang tussen lichaam en geest

Ik heb Hbo-niveau, een goede algemene ontwikkeling en een breed interessegebied. Lichaamsgericht werk, psychologie en de samenhang tussen lichaam en geest hebben al heel lang mijn belangstelling. Wat ik vooral leuk vind aan mijn beroep: zéér verschillende mensen leren kennen en wéten wat hen beweegt!

En jij? Wie ben jij?