Erotische Massage Veenendaal

Maak Kennis met Eva Massage in Veenendaal

Zoek jij een professionele èn erotische massage van niveau voor bij jou thuis of op je hotelkamer? Dan wordt het tijd dat wij kennis gaan maken! 

Ik ben Eva, een charmante, Nederlandse dame (40+, high-class) die met veel plezier en energie serieus met dit vak bezig is. 

App, SMS of MAIL mij voor een afspraak, liefst ruim op tijd:

TEL: +31(0)6-15521247

Passie voor het massage-vak 

Mijn kracht ligt in mijn grondige kennis van de menselijke intimiteit, mijn passie voor het massagevak en mijn goede sociaal-emotionele vaardigheden. Ik heb een holistische, open visie en hanteer een professionele werkwijze met hoog serviceniveau. 

Body 2 Body & Bondassage

Ik biedt uitgebreide, tantrisch opgebouwde Body2body massages  en daarnaast extra spannende Bondassages (Mix met Soft-BDSM). Mijn massages zijn altijd maatwerk en exclusief. Ik reis tot 100 km (vanuit de regio Ede). 

Eigen website

Bij het afspreken op jouw locatie in de regio Veenendaal, ga ik ervan uit, dat je de relevante pagina’s op mijn eigen site hebt bekeken: 

Erotische Massage Gelderland

Privé Massagestudio

Ik heb een privé studio waar ik meestal masseer. Ik ben al langere tijd bezig met dit vak, en heb voornamelijk vaste cliënten. Naast het masseren heb ik andere bezigheden. Vooraf reserveren is bij mij dus meestal noodzakelijk. 

Voorwaarden voor afspreken

Ik hanteer voorwaarden voor massage op locatie. Check ook hiervoor de rest van mijn website even : 

Massageservice op locatie

Massageservice only

Mijn massages zijn zéér erotisch, echter sex, intiem (geslachtsgemeenschap), (tong)zoenen, beffen ect is bij mij NIET mogelijk. Is sex een must voor jou, dan dus graag even verder zoeken.   

Eigen studio 

Graag wijs ik je op de mogelijkheid voor jou om te reizen naar mijn eigen luxe en centraal gelegen studio, met ruime parkeergelegenheid:

Locatie Massagestudio 

Contact

Neem contact op voor de mogelijkheden. Dit kan per APP, SMS en e-mail 

 

See You Soon!