Praktisch

Waar? 

Ik heb een eigen studio in regio Ede/Wageningen/Arnhem.

Reserveren?

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Reserveren kan per email, sms en app.

Wanneer?

Ik heb voornamelijk vaste cliënten.  Om niet op de automatische piloot te werken, houd ik de massages exclusief en plan er maximaal twee per dag in. Naast het masseren heb ik nog andere bezigheden. Soms duurt het daarom wat langer voordat je terecht kunt (1 – 3 weken). 

Afspraak?

Stuur mij een whatsapp, sms (06-15521247) of e-mail E-mail met je vraag of planningsvoorstel. Zie ook: contactpagina.

1 Uurtje?

Ik biedt arrangementen aan vanaf twee uur. Ik ben bovendien géén klokkijker. Kortere sessie of lager tarief? Zoek dan verder: www.google.nl

Beperking?

Meestal is afspreken gewoon mogelijk. Voor overleg:  Whatsapp of E-mail

Vrouw/oud/LGBTQ+? 

Ik werk op basis van wederzijds respect, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Vanaf 21 jaar ben je welkom. Er is géén maximumleeftijd.

Locatie=discreet?

Ja. Het is centraal gelegen, luxe, privé en discreet, met prima parkeergelegenheid. 

Douchen?

Vooraf en na de behandeling kun je je prima opfrissen in mijn ruime badkamer. Mijn massageolie en zeep zijn pH-neutraal en zonder parfum.

Contant betalen?

Je kunt hier contant afrekenen, in euro’s. (Biljetten van 200 en 500 neem ik NIET aan).

Pinnen?

Je kunt bij mij pinnen met alle gebruikelijke bankpassen, creditcards en mobiele Wallets (VISA, AMEX, MASTERCARD). Op je bankafschrift staat een neutrale bedrijfsnaam.

Betaalverzoek?

Dat kan. Op je bankafschrift staan neutrale gegevens.

Factuur?

Bij afname van 3 sessies kan ik een factuur voor je maken, wanneer wij elkaar reeds kennen. De betaling is vooraf. Factuur en bankafschriften vermelden neutrale, zakelijke gegevens. 

Aanraken?

Je mag mij, bij de erotische massages (Kamasutra & Bondassage Arrangement) op een normale manier, gerust af en toe aanraken. Als masseuse raak ik vanzelfsprekend vooral jou aan. 

Is dit ook seks?

Nee; dit is beter 😉

Mijn sessies zijn belevingen in intimiteit.

Een orgasme vormt, bij de erotische sessies een eventueel onderdeel. Dit wordt diverse malen en op diverse manieren uitgesteld. Hierdoor ervaar je het intenser dan gewoonlijk. 

Seksuele diensten zoals geslachtsgemeenschap, tongzoenen en ongeremd vrijen worden NADRUKKELIJK NIET aangeboden. Is dit een must voor jou? Zoek in dat geval verder: www.google.nl

Verschil met seks?

Massage, Bondassage, Tantra-beoefening en Erotische massages omvatten gestructureerde aanrakingen voor jou als ontvanger. Dit volgt vanuit een bewuste opbouw en intentie van de gever

Liefhebbers vinden het fijn, om zich even totaal over te geven aan een ander. De perfecte escape uit de dagelijkse beslommeringen. Juist even niets ‘moeten’ of ‘presteren’, maar helemaal ontspannen, uitrusten en genieten, zonder verwachting van de ander. Afleidende gedachten en oordelen laten verstillen, je lichaam en gevoel prioriteit geven (zen en zo;-). 

Een erotische massage is vooral sensueel en heel erg uitgebreid; het héle lichaam is erbij betrokken. Je voelt overal sensaties en prikkels en je lijf wordt steeds gevoeliger. Het menselijk lichaam kent ontzettend veel fijne plekjes, beslist niet uitsluitend de geslachtsdelen. Lees hier nog meer over erotiek

Heb je ervaring?

Ik heb 15+ jaar ervaring als masseuse, zowel erotisch als ‘normaal’. Een all-round bodyworker dus, met een brede kijk en een open mind. Ik hou erg van de integratie van oosters en westers (c.q. natuurgeneeskundig/wetenschappelijk) en ben daarom in veel massagevormen getraind, opgeleid en ervaren.

Klachten/blessures?

Ik ben als gediplomeerd massagetherapeut en sportmasseur bevoegd om a-specifieke lichamelijke klachten te behandelen d.m.v. massages. 

A-specifiek houd in dat er (nog) geen medische oorzaak is aangetoond. Heel veel rug- nek- schouderklachten en veel chronische aandoeningen vallen daaronder.

Bij twijfel vraag je eerst aan een bevoegd (para)medische behandelaar of je mag worden gemasseerd.

Welk cadeau?

Cadeaus zijn niet nodig, verwacht of verplicht. Wil je toch iets meebrengen? Ik ben gek op boeken, podcasts en muziek. Een cadeaubon (Bol.com) kan ik dus zeker waarderen.