21 Plus materiaal

Veelgestelde Vragen (FAQ's)

Wat is een sensuele (of erotische) massage?

Terwijl je ontspannen ligt, wordt je gehele lichaam gemasseerd met warme olie. Ook de erogene zones. Het is daarom een werkelijk complete behandeling; een combinatie van een goed uitgevoerde ontspanningsmassage, afgewisseld met heerlijke sensuele prikkelingen. Een gevoel dat je echt eens moet ervaren!

 

Wat is precies Body-to-Body?

Bij mij houdt body-to-body het volgende in: ik masseer jouw lichaam met mijn lichaam. Deze massage is nudistisch, en wordt dus geheel ontkleed (naakt) uitgevoerd en ondergaan. Ik ‘volg’ jou hierbij. Met andere woorden: ik neem in mijn massage mee wat er nodig is om te masseren. Ik masseer je met mijn handen, armen, billen, borsten, rug, benen, voeten en buik. Daarnaast gebruik ik verschillende attributen. Zo kunnen we samen ontdekken wat precies fijn voelt voor jou en wat de meeste (ont)spanning geeft.

Ik voer de massages uit op een speciaal (verwarmd) massagematras. De massages lijken deels dus op een Traditionele Thaise Massage. Mijn basispositie is tussen je benen in. Dan kan ik makkelijk bij alle delen van je lichaam; en is er optimaal contact en verbinding mogelijk. Er wordt gewerkt op afwisselend huid- , spier en gewrichtsniveau (de schouders en nek losmaken bijvoorbeeld), maar ik masseer ook energetisch en intuïtief. Professionele en tantrische massagetechnieken zijn bij mij geheel geïntegreerd in de sensuele massage. Naast een professionele massage is het dus...heerlijk uitdagend, plagend en ondeugend!

 

Is er ook een happy-end?

Oh la la...(naughty!) Mijn vraag aan jou is: gedraag jij je normaal en respectvol naar de masseuse? (Wat dat precies inhoudt staat o.a. op deze pagina en verder op de hele website beschreven.) Ok, mooi. In dat geval is natuurlijk....everybody happy!

In veel gevallen is een orgasme wel onderdeel van de erotische massage. Voor liefhebbers is daarnaast een milde prostaatmassage en/of franse massage inclusief. Wil of kun jij géén hoogtepunt? Moeilijk of te snel? Heb je een fetish? (Een fetish is bijvoorbeeld een bepaalde handeling/ritueel/voorwerp/toy/kort rollenspel, iets waarbij 'het' voor jou vaak goed lukt)? Geef dit even aan, in veel gevallen kan ik hier wel iets mee.

 

Is dit dan ook sex?

Nee; dit is beter dan sex ;-).

Voor de duidelijkheid: Intiem(geslachtsgemeenschap), beffen, (tong)zoenen, pzc is hier allemaal NIET mogelijk. Ook niet voor een meerprijs. Er zijn vele andere dames die daar in zijn gespecialiseerd en daar ook mee adverteren.

 

Een massage alleen maar ondergaan en zelf passief blijven is voor mij moeilijk of vreemd. Mag ik jou ook masseren/verwennen?

Massageliefhebbers vinden het juist fijn, om zich totaal te kunnen ‘overgeven’ aan een ander. Een perfecte escape immers uit de dagelijkse beslommeringen. Juist even niets 'moeten' of 'presteren'. Gedachten en oordelen laten verstillen, lichaam en je eigen gevoel prioriteit geven. Zen en zo ;-). Toch liever zélf masseren? Of een vrouw verwennen? Prima! Maar daarvoor dus even verder kijken, hier is dat niet mogelijk.


Mag ik jou aanraken?

Je mag mij, op een normale manier, gerust af en toe even aanraken, dat is geen probleem. Echter, hier ligt dus niet de focus op. Als masseuse raak ik natuurlijk vooral jou aan.

 

Hoe kan ik betalen?

Er wordt vooraf afgerekend. Contant, pinnen, overboeken of per factuur is mogelijk. Uit discretie overwegingen is niets herleidbaar naar deze service. Op het afschrift staat een algemene (bedrijfs)naam. Je kunt betalen met alle gebruikelijke bankpassen. Met een creditcard is legitimatie en ondertekening van een bon verplicht. Een factuur ontvangen is mogelijk wanneer wij elkaar kennen. Er geldt dan een minimale afname van 3 behandelingen.


Heb je ervaring als masseuse?

Ik ben inmiddels zeer ervaren als masseuse. Ik ben, naast het geven van erotische massages , ook zeer bedreven wat betreft 'normale' massages. Een all-round masseuse dus, met een brede kijk en een open mind.  Ik hou erg van de integratie van oosters en westers (c.q. wetenschappelijk/natuurgeneeskundig) wat betreft massagetechnieken en -therapieën, en ben daarom in beiden getraind en opgeleid. Ik beheers en gebruik de volgende massage- en manuele technieken: bindweefselmassage, sportmassage, drukpuntmassage(shiatsu/acupressuur), klassieke ontspanningsmassage, stoelmassage, erotische massage, Thaise massage, wellnessmassages (hotstone en dergelijke), strekkingen en mobilisaties. Ik gebruik daarnaast technieken en oefeningen afkomstig uit de Tantra en Tao.

 

Kan ik douchen?

Ja. Van tevoren, maar zeker ook na afloop van de behandeling kun je je snel (of juist uitgebreid) douchen. Je hoeft zelf niets mee te nemen. De massage olie en zeep zijn ph-neutraal en zonder parfum.

 

Ik ben gehandicapt/ik ben op leeftijd...(etc.) Kan ik ook afspreken?

Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden in jouw geval. Meestal is het gelukkig gewoon mogelijk om een afspraak te maken.

 

Masseer je ook stellen?

Nee: ik werk uitsluitend 1 op 1. Ik masseer dus GEEN koppels of (gelegenheids)paren.