Massage voor stellen

Geniet met z’n tweeën van een sensuele massage

Vanzelfsprekend kun je gewoon in je eentje een erotisch getinte massage ondergaan. Dat is immers een uitstekende manier om spanning of stress kwijt te raken, of om (wanneer je bijvoorbeeld geen partner hebt) op een prettige manier intimiteit te ervaren.

De positieve effecten van een totale lichaamsmassage kun je ook samen met je  partner ervaren. Voor veel koppels betekend dit een nieuwe, opwindende en erg spannende ervaring. Een bijzonder avontuur, waar jullie vooraf naar kunnen uitkijken en naderhand nog lang van kunnen nagenieten. Quality-Time!

Erotische massage voor stellen kan naast spanning ook spirit aan je relatie toevoegen:  door de gezamenlijke, gedeelde ervaring ontstaan vaak nieuwe impulsen, ideeën, gevoelens en prikkelingen binnen jullie intieme relatie; een boost voor je love-life!

Wanneer kiezen voor stellenmassage?

 • Routine is jullie relatie ingeslopen.
 • Het lijkt of het samen niet helemaal matchen op het gebied van erotiek.
 • Een van jullie ervaart (of jullie beiden ervaren) al een tijdje een lager libido.
 • Na een periode van stress/serieuze problemen komen jullie niet toe aan jezelf.
 • Jullie zijn een prima team, maar het komt niet meer tot intiem samenzijn.
 • Een van de partners (of beiden) ervaart/ervaren issues met intimiteit.
 • Een van de partners (of beiden) voelt zich onzeker ‘in bed’ (bv: weinig ervaring).
 • Een van de partners (of beiden) heeft een lichamelijk probleem/issue.
 • Jullie zoeken opwinding, vernieuwde invulling voor jullie liefdesleven.
 • Er is behoefte aan (een ingang naar) verdieping of extra dimensie in de relatie.
 • (H)eerlijk genieten met en van elkaar, maar dan op een nieuwe, andere manier.
 • Jullie staan open voor iets opwindends en willen dit graag samen ervaren.
 • Er is bij beiden behoefte aan een mindvolle, professionele massage-sessie.

Praktische zaken voor jullie gezamenlijke massage

 • De sessies worden uitgevoerd in een veilige, luxe en comfortabele setting.
 • Wanneer je bij Eva-Massage wilt boeken, bekijk dan even de rest van mijn site.
 • Het doel van de massage voor stellen is: het versterken van jullie band, op zowel emotioneel/mentaal als lichamelijk/sensueel vlak.
 • De opbouwende stijl, de aandacht, de warme olie, de verschillende massage-en erotische technieken zorgen voor een pure, diepe connectie, ontlading en een gevoel van vrijheid en rust.
 • Creatieve / Soft BDSM oftewel Kink-elementen kunnen voor liefhebbers onderdeel zijn.
 • De massages worden heerlijk langzaam en tantrisch opgebouwd/uitgebouwd. Gezamenlijke rituelen of oefeningen kunnen onderdeel zijn.
 •  De sessies zijn altijd maatwerk. Geen enkele sessie is precies hetzelfde. Vooraf spreken we, tijdens een drankje, de verwachtingen uit, we maken kennis op ontspannen wijze of praten gezellig bij wanneer we elkaar al kennen.

Erotische Massage met je partner – hoe pak je het aan?

1. Overleg met je partner de mogelijkheid of bepreek het idee voor deze experience. Communicatie is het belangrijkste onderdeel binnen relaties. Het kan best lastig zijn om deze wens of fantasie aan te kaarten bij je partner. Bedenk dat je weinig te verliezen hebt, en misschien wel veel te winnen aan ervaringen die jouw relatie of je love-life juist een oppepper kunnen geven, wanneer jullie er beiden open voor staan.

Wanneer je echt al helemaal zeker weet dat je partner zoiets als dit helemaal super vindt, kun je uiteraard ook een gezamenlijke erotische massage als origineel erotisch cadeau geven aan je lover.

2. Bekijk de rest van mijn website aub even wanneer je bij Eva-Massage wilt boeken. Jullie krijgen dan een goede voorstelling van wat de sessies inhouden (en ook wat ze niet inhouden).

3. Zet je angsten, aannames en vooroordelen opzij.
Bedenk dat ik als masseuse hier 100% oordeel-loos, ervaren, respectvol en professioneel in sta. Probeer om zaken als: onervarenheid, uiterlijke onzekerheden(gewicht/figuur), een wat hogere leeftijd, geaardheid/(gender)identiteit, andere zaken of beperkingen etc. dus aub geen dealbreaker te laten zijn om elkaar als stel zoiets te gunnen.

Een bekend vooroordeel is dat een gezamenlijke sensuele massage voor stellen allerlei ongemakkelijke momenten en jaloezie oplevert voor het stel. Mijn ervaring is echter juist het tegenovergestelde; wanneer jullie eenmaal liggen en je heerlijk laten meevoeren in de flow van de sessie, verdwijnen dergelijke issues totaal. Er ontstaat een diep gevoel van verbondenheid, verlangen en vertrouwen tussen de partners.

De massages en ook de partnermassages zijn maatwerk. Willen jullie bepaalde zaken anders (bijvoorbeeld deels gekleed / meer kinky/ elkaar ook (leren) masseren, dan is dat ook mogelijk.

4. Jullie gaan boeken!
Jullie boeken dan dus: een massage voor stellen of een 4-handsmassage voor stellen. Dit kan via whatsapp, per sms per e-mail of per telefoon. Vooraf plannen is meestal noodzakelijk.

5. Praktische zaken regelen.
Wanneer jullie van wat verder weg komen, kunnen jullie er misschien een verblijf aan vastmaken middels een etentje in een leuk restaurant hier in de buurt, een overnachting of zelfs weekendje weg in deze regio (de Veluwe). Vraag gerust naar mogelijkheden en tips. Mijn gegevens ontvang je enkele uren voor de afspraak.

6. Het is zover! Ga lekker liggen, relax en… laat je heerlijk meevoeren!