Massage op locatie

High-end erotische massage aan huis/hotel

Ervaar de luxe van een erotische massage van topniveau in jouw eigen omgeving. Je heerlijk in alle rust laten verwennen. Privé en comfortabel, zonder de deur daarna nog uit te hoeven. Ik kom discreet bij je langs, altijd zakelijk of netjes/casual gekleed. Muziek, kaarsjes, massage-olie, extra handdoeken en toys neem ik mee. Zorg jij voor een aangename kamertemperatuur? Massage op locatie is een sessie van 2 uur. Een drankje doen of eerst samen douchen/in bad/de sauna is in die tijd mogelijk.

Hotel Massage Sauns Ervaring

Thuis of op de hotelkamer gemasseerd worden

Bij een massage op locatie spreken we af bij jou thuis of in een hotel. Dit is mogelijk tot een afstand van 100 kilometer vanuit Gelderland/regio Ede. Om je een voorstelling te geven is massage aan huis/hotel mogelijk in de plaatsen zoals hieronder vermeld.

Voorwaarden voor massageservice aan huis/hotel

  • Ik spreek niet af op bedrijventerreinen, in studentenhuizen, op feestjes, in parenclubs,¬† bij swinger-events, op campings of parkeerplaatsen etc.
  • Persoonsgegevens en gegevens van de locatie moeten verifieerbaar zijn. Wil je deze niet verstrekken, dan gaat de afspraak niet door.
  • Wanneer je te veel hebt gedronken of drugs hebt gebruikt, dan gaat de massage niet door. Restitutie is in dat geval niet mogelijk.
  • Wanneer je tijdens de afspraak deze voorwaarden en/of zelfs de algemeen aanvaarde fatsoensnormen overschrijd, is dit een reden om de afspraak direct af te breken. Restitutie is in dat geval niet mogelijk.
  • Bij agressief of dreigend gedrag (zowel in de echte als de digitale wereld) verstrek ik je gegevens zonder pardon aan de (zeden)politie of desbetreffende instantie vanwege de veiligheid voor anderen in deze branche.

Plaatsen waar ik naartoe reis voor een massage:

Staat jouw plaats niet vermeld? Vraag me naar de mogelijkheden.