Massage op locatie

Ervaar de luxe van een erotische massage van topniveau in jouw eigen omgeving. Heerlijk in alle rust verwend worden. PrivĂ© en comfortabel, zonder de deur daarna nog uit te hoeven. Ik kom discreet bij je langs, altijd zakelijk of netjes/casual gekleed. Muziek, kaarsjes, massage-olie, extra handdoeken en toys neem ik uiteraard mee. Zorg jij voor een aangename kamertemperatuur? Massage op locatie is een sessie van minimaal 2 uur. Een drankje doen of eerst samen douchen/in bad/de sauna is binnen die tijd ook gewoon mogelijk. Zie voor meer en praktische info de ‘Algemene Voorwaarden’.

Hotel Massage Sauns Ervaring

Bij een massage op locatie spreken we af bij jou thuis of in een hotel. Dit is mogelijk tot een afstand van 100 kilometer vanuit Gelderland in regio Ede. Om een voorstelling te geven is massage dus mogelijk aan huis in plaatsen zoals hieronder vermeld. Kom met mij in contact als je gebruik wilt maken van een massage aan huis of voor een massage in je hotelkamer . Let op: ik hanteer voorwaarden voor massage aan huis of hotel.

Staat jouw plaats niet vermeld? Het kan zijn dat ik toch langs kan komen op afspraak in jouw regio of locatie. Ik ben discreet, ervaren en ken goede recensies.