Faq’s

Hoe kan ik afspreken?

Stuur mij een whatsapp, sms’je of e-mail (info@eva-massage.nl) met je vraag of planningsvoorstel.

Wanneer kan ik langskomen?

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Reserveren is hier gebruikelijk en noodzakelijk. Soms duurt het wat langer voordat je terecht kunt (1 – 3 weken).

Kan ik voor een (half) uurtje terecht?

Nee, ik geef behandelingen vanaf twee uren (120 minuten). Ik ben bovendien géén klokkijker. Voor kortere sessies en/of lagere tarieven graag even verder zoeken: http://www.google.nl

Ik heb een handicap/aandoening. Kan ik ook afspreken?

Meestal is afspreken gewoon mogelijk. Bij twijfel even contact opnemen: info@eva-massage.nl

Ik ben vrouw/jong/oud/LGBTQIA2S+, kan ik afspreken?

Ja! Iedereen is welkom. Ik werk op basis van wederzijds respect en gelijkwaardigheid. Vanaf 21 jaar kun je afspreken. Er is géén maximumleeftijd.

Is jouw locatie discreet?

Ja. Ik heb een discrete locatie met prima parkeergelegenheid.

Kan ik douchen?

Ja. Van tevoren, maar zeker ook na de behandeling kun je je prima opfrissen in mijn ruime badkamer. Mijn massageolie en zeep zijn pH-neutraal en zonder parfum.

Kan ik discreet afrekenen?

Ja. Uit discretie overwegingen is niets herleidbaar naar deze service.

Kan ik contant betalen?

Ja, je kunt hier contant afrekenen (in euro’s).

Kan ik bij jou pinnen?

Ja. Je kunt pinnen met alle gebruikelijke bankpassen en creditcards (VISA, AMEX, MASTERCARD) en mobiele Wallets. Op je bankafschrift staat een neutrale bedrijfsnaam.

Kan ik een betaalverzoek / tikkie krijgen?

Ja, dan kan. Op je bankafschrift staat een neutrale bedrijfsnaam.

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja. Bij trajecten, pakketten (of 3+ sessies) kan ik een factuur voor je maken. De betaling is vooraf. Op de factuur staan neutrale, zakelijke gegevens en diensten.

Wat kan ik als cadeau meenemen?

Cadeaus zijn niet nodig, verwacht of verplicht. Wil je toch iets meebrengen? Ik ben gek op boeken, podcasts en muziek. Een cadeaubon (Bol.com) kan ik dus zeker waarderen.

Mag ik jou aanraken?

Je mag mij, bij de erotische massages, op een normale manier gerust af en toe aanraken, maar als masseuse raak ik vanzelfsprekend vooral jou aan.

Is er ook een happy-end?

Oh la la…(naughty!) Mijn vraag aan jou is: gedraag jij je normaal en respectvol naar de masseuse? (Wat dat inhoudt staat o.a. op deze pagina en verder op de hele website beschreven). Ok, mooi. In dat geval is natuurlijk….everybody happy!

In veel gevallen is een orgasme wel onderdeel van de erotische massages. Voor liefhebbers is daarnaast een milde prostaatmassage en/of franse massage inclusief (uitsluitend safe).

Wil of kun jij géén hoogtepunt? Moeilijk of te snel? Heb je een parafilie, zoals een fetisj (een bepaalde fantasie, kort rollenspel etc)? Geef dit even aan, in veel gevallen kan ik hier wel iets mee.

Is dit dan ook seks?

Nee; dit is beter dan seks 😉

Voor de duidelijkheid: Intiem(geslachtsgemeenschap), beffen, (tong)zoenen, pzc (pijpen zonder condoom), ongeremd en spontaan vrijen is hier NIET mogelijk. Er zijn voldoende ontvangende dames, escorts, privéhuizen, sexclubs en andere masseuses die wèl seksuele diensten aanbieden. Indien je dat graag wenst, verzoek ik je alvast vriendelijk om even verder te zoeken: http://www.google.nl

Waarin verschilt dit van seks?

Massage, Bondassage en Tantra-beoefening zijn gestructureerde aanrakingen voor jou als ontvanger, die volgen vanuit een bewuste opbouw en intentie van de gever.

Liefhebbers vinden het fijn, om zich even totaal over te geven aan een ander. De perfecte escape uit de dagelijkse beslommeringen. Juist even niets ‘moeten’ of ‘presteren’, maar helemaal ontspannen, uitrusten en genieten, zonder afleidende gedachten, zonder verwachtingen van de ander. Je mind en oordelen laten verstillen, je lichaam en je gevoel prioriteit geven (zen en zo).

Een erotische massage is vooral sensueel en heel uitgebreid; het héle lichaam is erbij betrokken. Je voelt overal sensaties en prikkels en je lijf is dan steeds gevoeliger. Het menselijk lichaam kent ontzettend veel gevoelige plekjes, beslist niet uitsluitend de geslachtsdelen. Door het vele malen uitstellen van het hoogtepunt ervaar je een orgasme veel heftiger dan normaal.

Ik denk dat ik me niet kan beheersen?

Spreek in dat geval met iemand anders af (een hormoonspecialist?).

Heb je ervaring als masseuse?

Ik heb 15+ jaar ervaring als masseuse, zowel erotische als ‘normaal’. Een all-round masseuse dus, met een brede kijk en een open mind. Ik hou erg van de integratie van oosters en westers (c.q. natuurgeneeskundig/wetenschappelijk) en ben daarom in veel massagevormen getraind, opgeleid en ervaren.

Behandel je ook lichamelijke klachten/blessures?

Ik ben als gediplomeerd sportmasseur, shiatsumasseur en massagetherapeut bevoegd om a-specifieke lichamelijke klachten te behandelen d.m.v. massages.

A-specifiek houd in dat er (nog) geen medische oorzaak is aangetoond. Veel rug- nek- schouderklachten en vele chronische aandoeningen vallen daaronder.

Bij twijfel vraag je eerst aan een bevoegd (para)medische behandelaar of je mag worden gemasseerd.