Faqs

Wat is een sensuele (of erotische) massage?
Terwijl je ontspannen ligt, wordt je gehele lichaam gemasseerd met warme olie. Ook de erogene zones. Het is daarom een werkelijk complete behandeling; een combinatie van een goed uitgevoerde ontspanningsmassage, afgewisseld met heerlijke sensuele prikkelingen. Een gevoel dat je echt eens moet ervaren!

Wat is precies Body-to-Body?
Bij mij houdt body-to-body het volgende in: ik masseer jouw lichaam met mijn lichaam. Deze massage is nudistisch, en wordt dus geheel ontkleed (naakt) uitgevoerd en ondergaan. Ik ‘volg’ jou hierbij. Met andere woorden: ik neem in mijn massage mee wat er nodig is om te masseren. Ik masseer je met mijn handen, armen, billen, borsten, rug, benen, voeten en buik. Daarnaast gebruik ik verschillende attributen. Zo kunnen we samen ontdekken wat precies fijn voelt voor jou en wat de meeste (ont)spanning geeft. Ik voer de massages uit op een speciaal (verwarmd) massagematras. De massages lijken daarom deels op een Traditionele Thaise Massage.

Mijn basispositie is tussen je benen in. Dan kan ik makkelijk bij alle delen van je lichaam; en is er optimaal contact en verbinding mogelijk. Er wordt gewerkt op afwisselend huid- , spier en gewrichtsniveau (de schouders en nek losmaken bijvoorbeeld), maar ik masseer ook energetisch en intuïtief. Therapeutische maar tevens tantrische/sensuele massagetechnieken zijn bij mij geïntegreerd in alle behandelingen. Naast een professionele massage is het dus…heerlijk uitdagend, plagend en ondeugend!

Is er ook een happy-end?
Oh la la…(naughty!) Mijn vraag aan jou is: gedraag jij je normaal en respectvol naar de masseuse? (Wat dat precies inhoudt staat o.a. op deze pagina en verder op de hele website beschreven.) Ok, mooi. In dat geval is natuurlijk….everybody happy!

In veel gevallen is een orgasme wel onderdeel van de erotische massage. Voor liefhebbers is daarnaast een milde prostaatmassage en/of franse massage inclusief (uitsluitend safe). Wil of kun jij géén hoogtepunt? Moeilijk of te snel? Heb je een parafilie, zoals een fetish? (Een fetish is bijvoorbeeld een bepaalde handeling/ritueel/voorwerp/toy/kort rollenspel, iets waarbij ‘het’ voor jou vaak goed lukt)? Geef dit even aan, in veel gevallen kan ik hier wel iets mee.

Is dit dan ook sex?
Nee; dit is beter dan sex ;-).

Voor de duidelijkheid: Intiem(geslachtsgemeenschap), beffen, (tong)zoenen, pzc (pijpen zonder condoom), mij masseren, ongeremd en spontaan vrijen etc is hier allemaal NIET mogelijk. Ook niet voor een meerprijs. Er zijn vele sexwerkers, privé-dames, privéhuizen, sexclubs en  escortbureau’s die daar in zijn gespecialiseerd en daar ook mee adverteren. Een erotische massage is weliswaar erg opwindend, maar het is GEEN SEX.

Een massage ondergaan en zelf helemaal passief blijven is voor mij moeilijk of vreemd. Mag ik jou ook masseren/verwennen?
Massage- BDSM en tantra liefhebbers vinden het juist fijn, om zich totaal te kunnen ‘overgeven’ aan een ander. Een perfecte escape immers uit de dagelijkse beslommeringen. Juist even niets ‘moeten’ of ‘presteren’. Gedachten en oordelen laten verstillen, lichaam en je eigen gevoel prioriteit geven. Zen en zo 😉 Toch liever zélf masseren? Of een vrouw verwennen? Helemaal prima, natuurlijk! Maar daarvoor dus even verder kijken, hier is dat niet mogelijk.

Mag ik jou aanraken?
Je mag mij, op een normale manier, gerust af en toe even aanraken, dat is geen probleem. Echter, hier ligt dus niet de focus op. Als masseuse raak ik natuurlijk vooral jou aan.

Hoe en wanneer kan ik inplannen? 
Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak. Dit kan per mail, sms, whatsapp of telefonisch. Afspreken kan in principe elke dag van de week, maar houdt er rekening mee, dat je vrijwel nooit op dezelfde dag terecht kunt. Vooraf reserveren is hier gebruikelijk en noodzakelijk (enkele dagen of een week vooraf). Ik heb voornamelijk vaste, regelmatig terugkerende cliënten in mijn praktijk. Daarnaast wil ik deze behandelingen exclusief en van hoge kwaliteit houden. De ontvangst is dus beperkt.

Kan ik ook door 2 masseuses worden gemasseerd? (4-Hands-massage)
Ja, dat kan! Ik masseer ook samen met een vriendin, ook een goede masseuse. Wij vinden de 4-hands massage zelf erg leuk en spannend om te geven!

Uitgebreid worden verwend (of juist stevig onderhanden worden genomen!) door niet 1, maar 2 classy, ondeugende dames is een fantasie van vele heren en daarom geweldig om eens mee te maken. Inmiddels zijn we uitstekend op elkaar ingespeeld en kregen zeer lovende reacties. Diverse cliënten boekten de 4-hands-massage dan ook al meerdere malen.  Meestal zijn wij op woensdagen samen, soms ook vrijdags/weekenden, dus hou daar rekening mee. Meer info over mijn vriendin kun je op verzoek ontvangen.

Masseer je ook stellen?
Ik en een goede vriendin van mij, ook een hele leuke masseuse, masseren ook stellen. Jullie worden tegelijkertijd gemasseerd (4-hands-massage). Wij vinden deze massages erg leuk om te geven! Een feest voor de zintuigen en een boost voor jullie love-life! Door onze ervaring kunnen we goed aanvoelen waar jullie vooral behoefte aan hebben, zoals: totale ontspanning/ tantrisch samenspel/ nadruk op erotische beleving/meer vrouw-gerichte behandeling/kennismaking met Kink, etc. We leveren een stijlvolle, professionele, maar zeker ook gezellige sessie!

Het spreekt vanzelf, dat het soms wat planning vraagt om met 4 personen af te spreken.  Woensdagen, vrijdagen en weekenden zijn we regelmatig samen in de gelegenheid. Het is hier gebruikelijk (en nodig) om vooraf te reserveren.

Kan ik douchen?
Ja. Van tevoren, maar zeker ook na afloop van de behandeling kun je gewoon even douchen in een ruime badkamer. Je hoeft zelf niets mee te nemen. De massageolie en zeep zijn ph-neutraal en zonder parfum.

Heb je ervaring als masseuse?
Ik ben inmiddels zéér ervaren als masseuse. Ik ben, naast het geven van erotische massages , ook zeer bedreven wat betreft ‘normale’ massages. Een all-round masseuse dus, met een brede kijk en een open mind. Ik hou erg van de integratie van oosters en westers (c.q. wetenschappelijk/natuurgeneeskundig) wat betreft massagetechnieken en -therapieën, en ben daarom in beiden getraind en opgeleid.

Hoe wordt er gemasseerd?
Ik beheers en gebruik de volgende massage- en manuele technieken: bindweefselmassage, sportmassage, drukpuntmassage(=shiatsu/acupressuur), klassieke ontspanningsmassage, stoelmassage, erotische massage, thaise massage, strekkingen mobilisaties, rotaties, wellnessmassages (hotstone en dergelijke).

Ik gebruik daarnaast technieken en (meditatie) oefeningen afkomstig uit de Tantra en Tao. Ik ben als gediplomeerd holistisch massagetherapeut, sportmasseur en shiatsu-masseur bevoegd om a-specifieke klachten te behandelen. Bij twijfel vraag je bij (a-)specifieke klachten eerst aan een bevoegd behandelaar of je kunt worden gemasseerd.

Ik ben gehandicapt/ik ben op leeftijd…(etc.) Kan ik ook afspreken?
Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden in jouw geval. Meestal is het gewoon mogelijk om een afspraak te maken.

Hoe kan ik betalen?
Betaling is voorafgaand aan de behandeling. De geaccepteerde valuta is Euro’s. Uiteraard kan à contant afgerekend worden. Daarnaast kun je bij mij ook gewoon pinnen met alle gebruikelijke bankpassen, creditcards (VISA, AMEX, MASTERCARD) en mobiele wallets.  Ter plekke geld naar een zakelijke rekening overboeken is eveneens mogelijk. Cardreaders van ABN en RABO zijn aanwezig. Een factuur ontvangen behoort tot de mogelijkheden wanneer wij elkaar beter kennen. Deze ontvang je per e-mail vooraf of direct voorafgaand aan de behandeling op papier. Ook bij facturen is de betaling vooraf. Meerdere behandeldata worden meestal ook vooraf  ingeboekt.

Uit discretie overwegingen is niets herleidbaar naar deze service. Op de pin-afschriften, je bankafschrift of factuur staat een andere, algemene bedrijfsnaam/verleende service, verwijzend naar zakelijke dienstverlening.