21 Plus materiaal

De KLEINE Lettertjes

Deze 'spelregels' kunnen misschien wat streng of vreemd op je overkomen. Zeker wanneer jij, vanuit jezelf al, onderstaande etiquette volstrekt logisch en vanzelfsprekend vind. Je zult bij ons contact in levende lijve gelukkig direct merken, dat ik  een spontane, plezierige en charmante dame ben in de omgang. Echter, niet voor iedereen is de gang van zaken even duidelijk. Daarom is het toch noodzakelijk om onderstaande punten hier te benadrukken.

* Dank voor je begrip*

 

ALGEMENE VOORWAARDEN EVA MASSAGE

 

AFSPRAKEN, PLANNING & COMMUNICATIE

- Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

- Een afspraak is definitief na een bevestiging (van beide partijen).

- Ik heb een eigen vaste clientèle en ontvang beperkt. Een bepaalde dag of week kan volgeboekt zijn.

-Vooraf reserveren is noodzakelijk; afpreken voor dezelfde dag is vrijwel nooit mogelijk.

- Afspraken /behandelingen starten bij mij vanaf anderhalf uur. Half uurtjes en uurtjes zijn niet mogelijk. Bij een massage kies je immers voor uitgebreide genieten. Wil je toch een kortere massage? Dan dus elders zoeken.

- Ik heb van jou nodig: naam, mobiel nummer, datum van de afspraak, de tijdsduur en de gewenste behandeling. Zonder deze informatie kan je niet worden ingeboekt.

- Telefoneer a.u.b. met nummerherkenning aan. 'Beller Anoniem' wordt niet beantwoord.

- Bij een afspraak op mijn locatie heb ik een mobiel nummer van je nodig i.v.m de communicatie op de dag zelf. (Vaste nummers of alleen een email-adres is onvoldoende info).

- Bij de eerste afspraak ontvang je per sms éérst een 'adres-bij-benadering '. Vanaf daar bel je me op voor verdere instructies. Vreemd of omslachtig wellicht, maar deze tussenstap dient voor de veiligheid en zul je moeten accepteren.

- Ik verwacht je belletje (telefoon of deurbel) ongeveer 5 minuten voor de afgesproken tijd.

-Ben je (veel) te vroeg op de afspraak? Bel of sms me dan even. Soms kun je gewoon terecht. Echter, wanneer ik niet terug-sms zul je dus even geduld moeten hebben.

- Kun je door omstandigheden de afspraak niet nakomen en moet je annuleren? Kan gebeuren! Geen enkel punt, laat me dit zo snel mogelijk weten. Eventueel kunnen we het verzetten.

- Ik houdt rekening met een 'academisch kwartiertje'; echter bij het gewoonweg niet verschijnen zonder tegenbericht (no show), reken ik hierna uiteraard niet meer op je komst.

- Bij complete 'no show' worden je gegevens gepubliceerd op de daarvoor bestemde 'fakers'-lijsten (database voor werkende dames). Het wordt dan lastig om nog met mij of collega's in deze branche af te spreken.

- Niet-serieuze vragen en opmerkingen worden niet in behandeling genomen. Wanneer je vraag al uitgebreid wordt beantwoord op deze site, verwijs ik je automatisch hier weer naartoe terug, of naar de desbetreffende pagina.

-Geef bij een afspraak duidelijk aan waarvoor je wilt reserveren en voor hoe lang. Bij bekenden die alleen een reservering plaatsen, ga ik meestal uit van 1,5 uur B2B of ik boek dan de behandeling die je doorgaans, recentelijk hebt geboekt.

-Je kunt meestal wel een reeds geplande afspraak van 1,5 uur verlengen naar 2 uur wanneer we net bezig zijn. Ook kun je ter plekke van B2B veranderen naar een Bondassage. Ik masseer echter niet langer dan 2 uur achter elkaar (B2B en Bondassage). Bij VIP afspraken is de tijdsduur langer, maar daar gaat het om een uitgebreider arrangement. Kortom: je kunt dus niet bespreken voor bijvoorbeeld een Body to Body Massage van 1,5 uur en ter plekke dit upgraden naar een VIP-Behandeling.

-Kledingwens: je kunt mij altijd vragen of ik je ontvang in speciale kleding. Echter uitsluitend bij VIP behandelingen kan ik ook echt garanderen dat dit lukt, omdat ik dan ook tijd inplan voor dergelijke voorbereidingen, dit hoort immers bij het arrangement.

-Bij VIP afspraken dien je zelf jouw voorkeuren aan te geven in verband met voorbereidingen. Heb ik deze niet van tevoren ontvangen, dan bedenk ik zelf hoe het arrangement eruit ziet.

-Denk jij bij deze service:  'Ik betaal dus ik bepaal' ? Ook dan verzoek ik je elders naar entertainment te zoeken; ik lever immers slechts een bepaald soort service en de mogelijkheden die ik biedt staan duidelijk vermeld.

-Voel je vrij om dingen aan mij te vragen  die niet duidelijk zijn voor je. Echter, het is niet mijn taak om personen 'over te halen' of 'overtuigen' van deze dienst. Je neemt geheel zelf de beslissing om met mij af te spreken. Wanner jij blijft twijfelen, allerlei bezwaren hebt of denkt (of gewend bent) eerst 'overtuigd ' te moeten worden, stel ik voor dat je deze stap gewoonweg niet neemt. Ik behandel uitsluitend personen die deze service waarderen en op waarde weten te schatten.

- Vernoemd e-mailadres, sms- en telefoonnummer is bedoeld voor het verstrekken van informatie omtrent Eva-Massage of het concreet plannen van een afspraak. Berichten met andere inhoud worden niet beantwoord. Gezellig bijkletsen of elkaar leren kennen kan tijdens de afspraak. Je kunt hier ook niet afspreken om alleen vrijblijvend kennis te maken. Ik biedt immers een massages-service.

- Het maken van een bel-afspraak of terugbel-afspraak is wegens de massages en mijn andere werkzaamheden, verplichtingen, welke allen onregelmatig zijn, nogal lastig /vaak onmogelijk omdat mijn 'massage-telefoon' vaak uitstaat. Mede om die reden is deze site vrij uitgebreid. Heb je specifieke vragen of wil je inplannen? Dan kan dat dus het beste via de mail of sms. Deze worden in principe dagelijks beantwoord.

-Ik heb reeds een vaste klantenkring, ander werk hiernaast, ik masseer geheel zelfstandig en alle cliënten zijn minimaal 1,5 uur maar vaak langer (enkele uren) bij mij . Ik ben dus niet bezig met het werven van zoveel mogelijk nieuwe cliënten, ik kijk niet iedere 5 minuten op de werktelefoon, en heb ook niet veel advertenties of updates uitstaan. Afspraken voor dezelfde dag zijn vrijwel nooit mogelijk.

- Wanneer bepaalde diensten die jij zoekt, niet op mijn site of advertenties staan genoemd, (en deze staan nogal ver af van een erotische massage) dan is de kans heel erg groot dat ik dit niet aanbiedt. Google dan even verder.

 

BESCHIKBAARHEID & BEREIKBAARHEID

- Ik ben niet altijd per direct beschikbaar.

- Ik ben niet altijd per direct bereikbaar.

- Ik ben niet altijd in de gelegenheid (of in het gezelschap) om ad hoc of uitgebreid telefonisch vragen te beantwoorden.

- Het geven van massages doe ik naast andere bezigheden en werkzaamheden.

- Ik verricht de massagewerkzaamheden zelfstandig en onafhankelijk.

- Ik geef massages op kleinschalige basis, en niet op een puur bedrijfsmatige manier. Ik ben dus beslist niet 24/7/365 aan het masseren.

Sms beantwoord ik altijd (tenzij je aangeeft geen respons te kunnen ontvangen). Binnen twee uur kun je doorgaans een reactie op je sms verwachten.

- Krijg je geen sms terug binnen 3 uur? Dan ben ik hoogstwaarschijnlijk die dag niet aan het masseren.

E-mails worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Let op: deze respons is dus trager.

- Ik ben niet beschikbaar via voicemail, whatsapp, facebook of andere social media. Dit i.v.m de dan vele anonieme en niet-serieuze reacties.

LOCATIE & ENTREE

- Het is bij mij niet toegestaan drugs te gebruiken óf onder invloed een behandeling te ondergaan.

- Douchen voorafgaand aan de behandeling en na afloop is gewoon mogelijk.

- I.v.m de hygiëne worden handdoeken, attributen en sanitair gereinigd na iedere behandeling.

- De locatie is in geen enkel opzicht een vaste locatie waar dienstverleningen structureel worden aangeboden of geleverd.

- Rekening houden met de omgeving, privésfeer en de gastvrijheid van mij als gastvrouw is zeer gewenst.

- Bij twijfel of overschrijding van voorwaarden zul je persoonlijke gegevens dienen af te staan en mijn algemene voorwaarden dienen te ondertekenen.

- Wanneer ik merk dat je mijn grenzen of 'regels' niet wil respecteren, zal ons contact van korte duur zijn.

 

TARIEVEN & WIJZE VAN BETALEN

-Je kunt bij mij pinnen met alle bekende pinpassen en de gebruikelijke creditcards.

-Voor creditcard geldt er een toeslag, een ondertekening van de bon en een legitimatie-controle.

- Om 'de dingen' simpel en discreet te houden, betalen de meeste cliënten à contant.

-Je kunt adressen van pin-automaten in jouw of mijn buurt  van mij ontvangen per sms. Vraag me dat even per sms wanneer je loopt te zoeken bijvoorbeeld.

-Een factuur ontvangen kan, wanneer je 5 of meer behandelingen afneemt. (Uitsluitend vooraf verrekend. Uitsluitend mogelijk wanneer je hier reeds bekend bent).

- Erotische massages zijn géén noodzaak, basisrecht, eerste levensbehoefte of verplichting. Het is een luxe, een vorm van recreatie en entertainment. Afdingen op mijn tarieven, of proberen om op één of andere manier korting te krijgen, is niet mogelijk en wordt ook niet op prijs gesteld. Wanneer je mijn tarief te hoog vind, zoek dan elders. Er zijn veel andere dames in de erotische branche die allerlei diensten aanbieden, vaak tegen lagere tarieven dan hier, dus je zoektocht zal beslist geen probleem opleveren. Mijn tarieven zijn overigens vergelijkbaar met die van de betere massagesalons wanneer je daar wat langer verblijft.

-Cadeau's, giften of fooien worden uiteraard gewaardeerd, maar zijn absoluut niet verwacht of nodig. Een kenmerk van een cadeau is, dat het een verrassing is, een extraatje. Om iemand te verwennen, een hart onder de riem te steken of als blijk van waardering. Aan cadeau's en giften kunnen allerminst rechten, verwachtingen, verplichtingen of eisen worden ontleend.

 

DISCRETIE & GEHEIMHOUDING

- Ik beschouw mezelf als iemand die beroepsgeheim heeft. Wat in de behandelkamer wordt besproken, blijft wat mij betreft in de behandelkamer.

- Een geheimhoudingsverklaring tekenen behoort tot de mogelijkheden.

- De ontvangst en locatie is zeer discreet.

- Afspraken met mij hebben uitsluitend een professioneel karakter. Ik dring mijzelf nóóit op aan cliënten in hun privé-sfeer etc; en ik verwacht van jou dat jij dat bij mij ook niet doet.

- Voel jij een 'enorme klik' tussen ons? Heel mooi! Dit betekend dat ik mijn werk goed heb uitgevoerd. Niets meer of minder.


MASSAGE SERVICE ONLY  &  DOORVERWIJZEN

- De belangrijkste reden om met mij af te spreken zou moeten zijn dat je een liefhebber bent van goede massages.

Vind jij massage vooral 'bijzaak' en heb je eigenlijk voornamelijk of zelfs uitsluitend een seksuele focus? Dan aub vooral even doorzoeken naar een dame die expliciet adverteert met hetgeen jij wilt. Dit voorkomt teleurstellingen. Het is voor mij een zeer bewuste keuze om te masseren en dus geen intimiteiten en sex aan te bieden. Seksuele intimiteiten MET MIJ zijn dus ook echt NIET mogelijk. Ook niet voor een meerprijs. Wanneer je dit graag wilt, dan gewoon een andere dame zoeken. Zoals gezegd zijn er online en offline ruim voldoende dames in Nederland die juist wel zijn gespecialiseerd in seksuele handelingen, hier ook bewust voor hebben gekozen en daar ook duidelijk mee adverteren.

-' Masseuse masseren' is hier NIET mogelijk: in mijn studio geldt: “I massage, You relax”.

-De aangeboden behandelingen zijn uitsluitend bedoeld ter ontspanning en zijn geen vervanging van medische behandelingen. Bij specifieke klachten zul je (eerst) bij een arts of (para)medisch specialist een afspraak moeten maken.

-Helaas wordt de term 'tantra' vaak als synoniem voor massages gebruikt. Veel mensen denken dat tantra hetzelfde is als een erotische massage. Dat is niet het geval. Tantra is een spirituele stroming. Ik 'gebruik' binnen mijn massage wel tantrische principes en technieken. Je kunt bij mij echter geen 'tantra leren' , een tantra cursus doen of tantra ervaren. Wel een massage.

De term 'sensuele of erotische massage' kan voor iedereen weer iets anders betekenen. Ik heb mijn best gedaan om via deze website zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe het er bij mij aan toe gaat, en wat je zo'n beetje kunt verwachten. Mijn intentie is, om jou zo goed mogelijk op je gemak te stellen zodat je je zeker(der) voelt en je lichamelijk en geestelijk rust en ontspanning ervaart. Dit doe ik door middel van massages, welke een combinatie vormt van een therapeutische behandeling én erotiek. Soms merk ik echter, dat mensen bij mij een afspraak (willen) maken, terwijl zij eigenlijk veel beter ergens anders terecht zouden kunnen.

Voel je dus vrij om allerlei verzoeken en ideeën die je hebt aan mij voor te leggen. Ik probeer dan in de meeste gevallen met jou mee te denken. Mocht je dingen van mij vragen die ik zélf niet doe of kan, dan zal ik je doorverwijzen naar andere behandelaars in dit beroepsveld (zoals bijvoorbeeld een opgeleide en ervaren tantrika, een intimiteits-coach, een SM-Meesteres, een fysiotherapeut, een haptonoom, etc.) Soms verwijs ik je door naar nog een andere specialist, een speciale sekswerker of escort, een massagesalon, of een bepaalde website.

- Therapeutisch/sexual healing : De yoni- , lingham- , tantra-, tao-,  en erotische massages zijn in de U.S.A tot ontwikkeling gebracht door o.a. Joseph Kramer (PhdD) en Annie Sprinkler (PhD). Dit waren pioniers die zowel de Erotische Massage en het Seksuologisch Lichaamswerk als heelkunst/therapie op de kaart hebben gezet. Zij mixten westerse medische kennis met technieken uit de Taoïstische Massage (welke aansluit bij de Traditionele Chinese Geneeskunde) en Tantra.

In Nederland zijn het Seksuologisch Lichaamswerk, het Emotioneel Lichaamswerk, het Lichaamswerk met Tantra/Tao en daarnaast de Intimiteitscoaching en surrogaat-partnerschap helaas (nog) niet geprofessionaliseerd of erkend door een onafhankelijke instelling. Er bestaat echter wel een toenemende behoefte aan hiervoor geschoolde en erkende begeleiding en hulpverlening. Mocht jij op zijn naar een specialist, neem dan contact op. Misschien kan ik je toch helpen of doorverwijzen.

 

MASSAGESERVICE AAN HUIS/HOTEL

-Ik spreek met je af in de betere hotels of bij jou thuis. Ik spreek niet af op bedrijventerreinen, studentenhuizen, op (swinger)feestjes, op niet te achterhalen locaties, campings, parkeerplaatsen of buitenlocaties.

-Tarief is inclusief reiskosten en reistijd tot 100 km. Zit je nog verder, dan zijn de kosten in overleg.

-Persoonsgegevens en gegevens van je locatie moeten verifieerbaar zijn. Wil je deze niet verstrekken, dan kan de afspraak geen doorgang vinden.

- Ik masseer uitsluitend 1 op 1. Dit betekend dus dat er geen andere personen aanwezig bij onze sessie. Echtparen zullen dus elders moeten zoeken. Wanneer er toch nog andere personen aanwezig zijn, is dit reden voor mij te vertrekken. Restitutie van mijn tarief is dan niet mogelijk.

- Ik bied een heerlijke mix van professioneel bodywork èn erotiek. Ik ga er dus vanuit, dat cliënten die mij boeken, ook echt dáár ook echt naar op zoek zijn. Neem voor de zekerheid deze website even door, ik ga ervan uit dat je vervolgens bewust de keuze neemt. Ik ben masseuse en géén escort in de zin dat ik afwacht 'wat jij met mij gaat doen' of dat ik je vergezel of dat je ineens een andere service of sex verwacht en dergelijke.

- Een glaasje drinken kan zeker gezellig zijn. Wanneer je echter teveel hebt gedronken of drugs hebt gebruikt, is een massage wat mij betreft niet meer mogelijk, en is ook reden om de afspraak te annuleren of af te breken. Restitutie is in dat geval niet mogelijk.

-Wanneer je tijdens de afspraak deze voorwaarden en/of de algemeen aanvaarde fatsoensnormen overschrijd, ook nadat ik je hierop heb gewezen, is dit reden om de afspraak direct af te breken. Restitutie van betaling is in dit geval niet mogelijk.

-Bij agressief of dreigend gedrag (zowel in de echte als de digitale wereld) worden gegevens zonder pardon verstrek aan de politie. Ik ben tevens lid van de bekende grotere zogenaamde fakerslijsten.


INTELLECTUEEL EIGENDOM, AUTEURSRECHT, INFORMATIE OP DEZE WEBSITE

-Ik besef dat deze site inmiddels erg uitgebreid is. De meeste informatie is uiteraard bedoeld voor personen die nog helemaal géén ervaring hebben met (erotische) massages.

-Ik ga er vanuit, dat wanneer je een afspraak maakt, je de teksten op deze site die voor jou relevant zijn, wel zo'n beetje hebt doorgenomen. Het gebeurt nog steeds dat mensen afspreken zonder überhaubt te weten wat ik eigenlijk precies doe, of in welke stad ik zit. Of men zoekt snel iets in de buurt waar diegene op dat moment toevallig is, zonder verder te kijken. Men verwacht soms bijvoorbeeld allerlei seksuele diensten, een uitgebreide spirituele sessie , gesprekstherapie in plaats van massage. Het is echter geheel jouw eigen verantwoordelijkheid wanneer zaken (die hier soms meerdere malen beschreven staan) een complete verrassing voor je zijn. Even de tijd nemen om de relevante zaken door te nemen voorkomt teleurstellingen en misverstanden.

-Deze site is door mij, Eva, zorgvuldig samengesteld. Ik bezit het copyright van alle teksten en overig materiaal. Niets van Eva-Massage mag worden gebruikt zonder mijn persoonlijke en schriftelijke toestemming.

Foto's worden niet verstrekt. Foto's maken of filmen tijdens sessies is niet toegestaan.

-De site tevens de naam Eva-Massage.nl is in zijn geheel beschermd door auteursrecht; dit geeft mij als eigenaresse en actief economisch gebruiker rechten op deze handelsnaam tevens domeinnamen. De naam Eva Massage, gepubliceerde foto's en alle teksten die op deze site te vinden zijn, zijn in zijn geheel beschermd door copyright, auteursrecht en overige rechten op intellectuele eigendommen en mogen daarom niet worden overgenomen, elders worden gepubliceerd, verspreid, of anderszins gereproduceerd zonder mijn persoonlijke en schriftelijke toestemming.

Al het getoonde beeldmateriaal en teksten op deze site is bedoeld voor privé en persoonlijke doeleinden. Commercieel gebruik en herbruik is strict verboden. Ik zal u hier ook eenmalig op wijzen. Bij geen gehoor volgen zonder pardon juridische stappen.

Geen enkel recht wordt overgedragen als gevolg van kopie of overname van materiaal hier gepubliceerd.