21 Plus materiaal

De KLEINE Lettertjes

Deze 'spelregels' kunnen misschien wat streng of vreemd op je overkomen. Zeker wanneer jij, vanuit jezelf al, onderstaande etiquette volstrekt logisch en vanzelfsprekend vind. Je zult bij ons contact in levende lijve gelukkig direct merken, dat ik een spontane, plezierige en charmante dame ben in de omgang. Echter, niet voor iedereen is de gang van zaken even duidelijk. Daarom is het toch noodzakelijk om onderstaande punten hier te benadrukken.

*** Dank voor je begrip ***

 

ALGEMENE VOORWAARDEN EVA MASSAGE

 

AFSPRAKEN, PLANNING & COMMUNICATIE

-Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

-Voor nieuwe cliënten is deze service beperkter beschikbaar.

-Bij een afspraak ga ik ervan uit dat je géén klachten hebt die kunnen wijzen op Corona.

-Ook bij een gewone griep of verkoudheid kun je hier niet afspreken. Ten eerste is de kans op besmetting zéér groot; het is gewoon niet ok om iemand anders (en zeker iemand met een contactberoep!) hiermee op te zadelen. Ten tweede zijn griep, verkoudheid en andere infecties (maar ook bijvoorbeeld vele kankersoorten!) contra-indicaties wat betreft massages. Dit betekend dat je dan eigenlijk niet mag worden gemasseerd. Je klachten kunnen door een massage juist flink verergeren. Een massage zet namelijk je lymfesysteem, je stofwisseling (en andere taken van het parasympatisch zenuwstelsel) flink in gang. Daarna voel je je stukken zieker. Gewoon eerst herstellen dus.

-Ik masseer het liefst personen van 30 jaar of ouder. Bij grote twijfel over je leeftijd (bijvoorbeeld door je gedrag) is een foto verstrekken van je ID-bewijs voorafgaand aan de behandeling noodzakelijk.

- Een afspraak is definitief na een bevestiging (van beide partijen).

- Ik heb dus reeds een eigen, vaste klantenkring  en ontvang slechts beperkt. Een bepaalde dag of week kan volgeboekt zijn.

-Vooraf reserveren is noodzakelijk.

-Afpreken voor dezelfde dag is vrijwel nooit mogelijk.

- Afspraken /behandelingen starten bij mij vanaf 1 uur. Half uurtjes zijn niet mogelijk. Bij een massage kies je immers voor wat uitgebreider genieten. Wil je toch een kortere massage? Dan dus graag elders zoeken.

- Ik heb van jou nodig: naam, mobiel nummer, datum van de afspraak, de tijdsduur en de gewenste behandeling. Zonder deze informatie kan je niet worden ingeboekt.

- Telefoneer a.u.b. met nummerherkenning aan. 'Beller Anoniem' wordt niet beantwoord. Sowieso ben ik beter bereikbaar via sms of email.

- Bij een afspraak op mijn locatie heb ik een mobiel nummer van je nodig i.v.m de communicatie op de dag zelf. (Vaste nummers of alleen je e-mail-adres is onvoldoende info).

- Bij de eerste afspraak ontvang je per sms éérst een 'adres-bij-benadering '. Vanaf daar bel je me op voor verdere instructies. Vreemd of omslachtig wellicht, maar deze tussenstap dient voor mijn veiligheid en zul je dus moeten accepteren.

- Ik verwacht je belletje (telefoon of deurbel) ongeveer 5 minuten voor de afgesproken tijd.

-Ben je (veel) te vroeg op de afspraak? Bel of sms me dan even. Soms kun je gewoon terecht. Echter, wanneer ik niet terug-sms zul je dus even geduld moeten hebben.

- Kun je door omstandigheden de afspraak niet nakomen en moet je annuleren? Kan gebeuren! Geen enkel punt, laat me dit zo snel mogelijk weten. Eventueel kunnen we het verzetten.

- Ik houdt rekening met een 'academisch kwartiertje'; echter bij het gewoonweg niet verschijnen zonder tegenbericht (no show), reken ik hierna uiteraard niet meer op je komst.

- Bij complete 'no show' worden je gegevens gepubliceerd op alle speciaal daarvoor bestemde 'fakers'-lijsten (database voor werkende dames). Het wordt dan steeds lastiger om in de toekomst nog met mij (of collega's in deze branche) af te spreken.

- Niet-serieuze vragen en opmerkingen worden niet in behandeling genomen.

-Mijn telefoonnummer/ sms is bedoeld voor planning en logistiek rond massage-afspraken. Wanneer je op een normale manier iets vraagt, en dit wordt al uitgebreid beantwoord op mijn site, verwijs ik je daarnaar. Ik beantwoord dus m.a.w. uitsluitend berichten van personen met serieuze interesse in mijn massages, en die eventueel willen inplannen. Onderstaande berichten (of met gelijke strekking) worden NIET beantwoord:

-”Hey” (einde bericht)

-”Hallo Eva”(einde bericht)

-”Hoi Lekker ding” (einde bericht)

-”Hi schat, ik wil nu graag langskomen”

-”Kan intiem of pijpen zonder wel als ik je meer betaal?”

-“Wat is hier allemaal mogelijk voor 50 euro?”

-”Ik rij nu in de buurt, waar zit je precies, schat?”

-“Kan ik ook langkomen voor alleen even pijpen?”

-”Ik wil alleen massage van mijn penis, kan dat?”


-Geef bij een afspraak duidelijk aan waarvoor je wilt reserveren en voor hoe lang. Bij bekenden die alleen een reservering plaatsen, ga ik meestal uit van 1,5 uur B2B of ik boek dan de behandeling die je doorgaans, recentelijk hebt geboekt.

-Je kunt meestal wel een reeds geplande afspraak van 1 of 1,5 uur verlengen naar 2 uur. Ook kun je ter plekke van B2B veranderen naar een Bondassage. Ik masseer echter niet langer dan 2 uur achter elkaar (B2B en Bondassage). Bij VIP afspraken is de tijdsduur langer, maar daar gaat het om een uitgebreider arrangement inclusief sauna en diner etc. Kortom: je kunt dus niet bespreken voor bijvoorbeeld een Body to Body Massage van 1,5 uur en ter plekke dit upgraden naar een VIP-Behandeling.

-Kledingwens: je kunt mij altijd vragen of ik je ontvang in speciale kleding. Echter uitsluitend bij VIP behandelingen kan ik ook echt garanderen dat dit lukt, omdat ik dan ook tijd inplan voor dergelijke voorbereidingen, dit hoort immers bij het arrangement. Zeer schaars  gekleed of geheel naakt ontvangst wordt wel eens gevraagd. Dit kan uitsluitend bij reeds bekenden.

-Bij VIP afspraken dien je zelf jouw voorkeuren aan te geven in verband met voorbereidingen. Heb ik deze niet van tevoren ontvangen, dan bedenk ik zelf hoe het arrangement eruit ziet.

-Denk jij bij deze service:  'Ik betaal dus ik bepaal' ? Ook dan verzoek ik je elders naar entertainment te zoeken; ik lever immers een bepaald soort service en de mogelijkheden die ik biedt staan duidelijk vermeld.

-Voel je vrij om dingen aan mij te vragen die niet duidelijk zijn voor je. Echter, het is niet mijn taak om personen 'over te halen' of 'overtuigen' van deze dienst. Je neemt geheel zelf de beslissing om met mij af te spreken. Wanner jij blijft twijfelen, allerlei bezwaren hebt of denkt (of gewend bent) eerst 'overtuigd ' te moeten worden, stel ik voor dat je deze stap gewoonweg niet neemt. Ik behandel uitsluitend personen die deze service waarderen en op waarde weten te schatten.

- Vernoemd e-mailadres, sms- en telefoonnummer is bedoeld voor het verstrekken van informatie omtrent Eva-Massage of het concreet plannen van een afspraak. Berichten met heel andere inhoud worden niet beantwoord. Gezellig bijkletsen of elkaar leren kennen kan tijdens de afspraak. Je kunt hier ook niet afspreken om alleen vrijblijvend kennis te maken, ik biedt een hoge kwaliteit massage-service. Mijn tijd is mij net zo dierbaar als jouw tijd. Bij twijfel, dan liever dus maar niet afspreken. Zoek dan elders een dame voor een kennismaking of een date.

- Het beste ben ik bereikbaar per sms of e-mail. Soms kan er een terugbel-afspraak worden gemaakt.

- Wanneer bepaalde diensten die jij zoekt, niet op mijn site of advertenties staan genoemd, (en deze staan nogal ver af van een erotische massage) dan is de kans vrijwel 100% dat ik dit dus niet aanbiedt. Google dan dus even verder.

 

BESCHIKBAARHEID & BEREIKBAARHEID

- Ik ben niet altijd per direct beschikbaar of bereikbaar. Stuur mij dus liever een mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ) of smsje (06-15521247)

- Ik ben niet altijd in de gelegenheid (of in het gezelschap) om ad hoc of uitgebreid telefonisch vragen te beantwoorden.

- Het geven van massages doe ik naast andere bezigheden en werkzaamheden.

- Ik geef massages op kleinschalige basis, en niet op een puur bedrijfsmatige manier. Ik heb ook veel andere bezigheden, zowel online als offline. Ik ben dus beslist niet 24/7/365 aan het masseren.

Sms beantwoord ik altijd (tenzij je aangeeft geen respons te kunnen ontvangen). Binnen twee uur kun je doorgaans een reactie op je sms verwachten.

- Krijg je geen sms terug binnen 3 uur? Dan ben ik hoogstwaarschijnlijk die dag niet aan het masseren. Als uit je bericht blijkt dat je alleen die dag kunt, reageer ik daar de volgende dag of later niet meer op.

- Ik merk vaak dat mensen soms 10x achter elkaar bellen. Dit heeft weinig zin. Je kunt dan veel beter even een kort sms-je of mailtje sturen met jouw vraag.

-Regelmatig zie ik ook oproepen van personen die mij midden in de nacht hebben gebeld. Ik ben midden in de nacht echter niet aan het werk en mijn werktelefoon staat dan dus sowieso stil of uit, dus dat heeft weinig zin.

E-mails worden doorgaans binnen 12 uur beantwoord.

- Ik ben in principe niet beschikbaar via voicemail, whatsapp, facebook, twitter en andere social media. Dit i.v.m de dan véle, anonieme en vooral niet-serieuze oproepen, vreemde verzoeken, reacties, allerhande foto's en filmpjes. Tja, in beginsel is dit toch echt een zakelijke afspraak: met de notaris, de boekhouder, de kapper of de tandarts gaan de afspraken meestal ook niet via whatsapp.

LOCATIE & ENTREE

- Het is bij mij niet toegestaan drugs te gebruiken óf onder invloed een behandeling te ondergaan.

-Er wordt bij mij ook géén alcohol genuttigd of verstrekt.

- Douchen voorafgaand aan de behandeling en na afloop is gewoon mogelijk.

- I.v.m de hygiëne worden handdoeken, attributen en sanitair gereinigd na iedere behandeling.

- De locatie is in geen enkel opzicht een vaste locatie waar dienstverleningen structureel worden aangeboden of geleverd. Dit is dus geen privéhuis met verschillende dames om uit te kiezen of sexclub waar je enkele uren aan de bar kunt hangen etc. Het is uitsluitend vergelijkbaar met een gewone massage-praktijk. Mijn core-business is: massage. De erotiek is een leuke bijkomstigheid.

- Ik verricht de massagewerkzaamheden zelfstandig en onafhankelijk.

- Rekening houden met de omgeving, privésfeer en de gastvrijheid van mij als gastvrouw is zeer gewenst.

- Bij twijfel of overschrijding van voorwaarden zul je vooraf persoonlijke gegevens dienen af te staan en mijn algemene voorwaarden dienen te ondertekenen.

- Wanneer ik merk dat je mijn grenzen of 'regels' niet wil respecteren, zal ons contact van korte duur zijn.

 

TARIEVEN & WIJZE VAN BETALEN

-Je kunt bij mij pinnen met alle gebruikelijke bankpassen.

-Op je afschrift staat een neutrale bedrijfsnaam.

-Je kunt ook (vooraf of tijdens de afspraak) geld overmaken via internetbankieren. Ook dit betreft een neutrale rekening, waar overigens totaal geen persoonlijke info uit blijkt.

-Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW 21%. Veel personen schijnen te denken dat in deze branche helemaal geen belasting wordt afgedragen. Dat er vaak contant wordt afgerekend zal hieraan ten grondslag liggen. Echter, contant geld is natuurlijk niet hetzelfde als zwart geld. Ik heb een normaal, legaal opererend Nederlands bedrijfje, dus ik bereken en betaal ook gewoon BTW en inkomstenbelasting, net als ieder ander Nederlands bedrijf of persoon. Ik heb cliënten die per factuur betalen, of via mijn pinautomaat. En alleen al praktisch bekeken is het zo, dat bedrijven en particulieren de overgrote meerderheid van hun rekeningen (zoals accountantskosten, huur, hypotheek, energierekening, verzekeringen, pensioen, bankkosten en vele andere zaken) natuurlijk niet contant kunnen afrekenen. Verreweg het overgrote deel van de omzet in deze branche moet op een bankrekening terecht komen en is dus gewoon fiscaal belast als omzet en inkomen.

-Tarieven zoals vermeld op deze site zijn actueel vanaf 01-07-20201

-Met reeds lang bekende en/of regelmatig terugkerende cliënten kunnen andere prijsafspraken gelden.

-Voor betalen met de creditcard geldt er een toeslag, een ondertekening van de bon en een legitimatie-controle.

- Om 'de dingen' simpel en discreet te houden, is à contant afrekenen natuurlijk ook altijd gewoon mogelijk. (Uitsluitend in Euro's).

-Je kunt adressen van pin-automaten in jouw of mijn buurt ontvangen per sms. Vraag me dat even (per sms of per telefoon) wanneer je vlak voor de afspraak loopt te zoeken bijvoorbeeld.

-Een factuur ontvangen is mogelijk, wanneer je 3 of meer Vip-behandelingen afneemt, of 5 of meer Body to Body's.  Dit wordt uitsluitend vooraf verrekend en is uitsluitend mogelijk wanneer je hier reeds bekend bent. Je kunt ook een 'tegoed' overmaken, dan kun je altijd kijken welke behandeling je wilt, dan gaat dit van je tegoed af.

- Erotische massages zijn géén noodzaak, basisrecht, eerste levensbehoefte of verplichting. Het is een luxe, een vorm van recreatie en entertainment. Afdingen op mijn tarieven, of proberen om op één of andere manier korting te krijgen, is niet mogelijk en wordt ook niet op prijs gesteld. Wanneer je mijn tarief te hoog vind, zoek dan elders. Er zijn veel andere dames in de erotische branche die allerlei diensten aanbieden, vaak tegen lagere tarieven dan hier, dus je zoektocht zal beslist geen probleem opleveren.

-Cadeau's, giften of fooien worden uiteraard gewaardeerd, maar zijn absoluut niet verwacht of nodig. Een kenmerk van een cadeau is, dat het een verrassing is, een extraatje. Om iemand te verwennen, een hart onder de riem te steken of als blijk van waardering. Aan cadeau's en giften kunnen allerminst rechten, verwachtingen, verplichtingen of eisen worden ontleend.

 

DISCRETIE & GEHEIMHOUDING

- Ik beschouw mezelf als iemand die beroepsgeheim heeft. Wat in de behandelkamer wordt besproken, blijft wat mij betreft in de behandelkamer.

- Een geheimhoudingsverklaring tekenen is mogelijk (BN-er, Captain of Industry, Publieke functie etc).

- De locatie, de ontvangst zelf en evt ook het parkeren is uiterst discreet en tevens uitstekend bereikbaar. Neem voor specifieke vragen contact hierover op.

- Afspraken met mij hebben uitsluitend een professioneel karakter. Ik dring mijzelf nóóit op aan cliënten in hun privé-sfeer etc; en ik verwacht van jou dat jij dat bij mij ook niet doet.

- Voel jij een 'enorme klik' tussen ons? Heel mooi! Dit betekend dat ik mijn werk goed heb uitgevoerd. Niets meer, niets minder.


MASSAGE SERVICE ONLY  &  DOORVERWIJZEN

- De belangrijkste reden om met mij af te spreken zou moeten zijn dat je een liefhebber bent van goede massages.

Vind jij massage vooral 'bijzaak' en heb je eigenlijk voornamelijk of zelfs uitsluitend een seksuele focus? Dan aub vooral even doorzoeken naar een dame die expliciet adverteert met hetgeen jij wilt. Dit voorkomt teleurstellingen.

-Het is voor mij een zeer bewuste keuze om te masseren en dus geen intimiteiten en sex aan te bieden. Seksuele intimiteiten MET MIJ zijn dus ook echt NIET mogelijk. Dus geen uitgebreide porno-scenario's, wensenlijstjes of filmpjes en verzoeken daarover sturen aub. Wanneer je dit graag wilt, dan gewoon een andere dame zoeken. Zoals gezegd zijn er online en offline ruim voldoende dames in Nederland  te vinden die dit juist wèl aanbieden, hierin professioneel of gespecialiseerd zijn, daar veel plezier in hebben en er daar vaak ook duidelijk mee adverteren.

-' Masseuse masseren' is hier NIET mogelijk: in mijn studio geldt: “I massage, You relax”.

-De aangeboden behandelingen zijn uitsluitend bedoeld ter ontspanning en zijn geen vervanging van medische behandelingen. Bij specifieke klachten zul je (eerst) bij een arts of (para)medisch specialist een afspraak moeten maken.

-Helaas wordt de term 'tantra' vaak als synoniem voor massages gebruikt. Veel mensen denken dat tantra hetzelfde is als een erotische massage. Dat is niet het geval. Tantra is een spirituele stroming. Ik 'gebruik' binnen mijn massage wel tantrische principes en technieken. Je kunt bij mij echter geen 'tantra leren' , een tantra cursus doen of tantra ervaren. Wel een massage.

De term 'sensuele of erotische massage' kan voor iedereen weer iets anders betekenen. Ik heb mijn best gedaan om via deze website zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe het er bij mij aan toe gaat, en wat je zo'n beetje kunt verwachten. Mijn intentie is, om jou zo goed mogelijk op je gemak te stellen zodat je je zeker(der) voelt en je lichamelijk en geestelijk rust en ontspanning ervaart. Dit doe ik door middel van massages, welke een combinatie vormt van een therapeutische behandeling én erotiek. Soms merk ik echter, dat mensen bij mij een afspraak (willen) maken, terwijl zij eigenlijk veel beter ergens anders terecht zouden kunnen. Mensen die maar blijven aandringen op andere zaken of die ook na veel uitleg na de hele site te hebben gelezen en dan nog echt niet begrijpen wat een erotische massage inhoudt, dan is het een kwestie van de sprong wagen en afspreken of toch maar even doorzoeken. Ik ga niet heel lang in discussie over details omtrent de afspraak. Zoek je geen massage? Zoek dan door.

Voel je vrij om allerlei verzoeken en ideeën die je hebt aan mij voor te leggen. Ik probeer dan in de meeste gevallen met jou mee te denken. Mocht je dingen van mij vragen die ik zélf niet doe of kan, dan zal ik je doorverwijzen naar andere behandelaars in dit beroepsveld (zoals bijvoorbeeld een opgeleide en ervaren tantrika, een intimiteits-coach, een SM-Meesteres, een fysiotherapeut, een haptonoom, etc.) Soms verwijs ik je door naar nog een andere specialist, een speciale sekswerker of escort, een massagesalon, of een bepaalde website.

- Therapeutisch/sexual healing : De yoni- , lingham- , tantra-, tao-,  en erotische massages zijn in de U.S.A tot ontwikkeling gebracht door o.a. Joseph Kramer (PhdD) en Annie Sprinkler (PhD). Dit waren pioniers die zowel de Erotische Massage en het Seksuologisch Lichaamswerk als heelkunst/therapie op de kaart hebben gezet. Zij mixten westerse medische kennis met technieken uit de Taoïstische Massage (welke aansluit bij de Traditionele Chinese Geneeskunde) en Tantra.

In Nederland zijn het Seksuologisch Lichaamswerk, het Emotioneel Lichaamswerk, het Lichaamswerk met Tantra/Tao en daarnaast de Intimiteitscoaching en Surrogaat-partnerschap helaas (nog) niet geprofessionaliseerd en/of erkend door onafhankelijke instellingen. Er bestaat echter wel een toenemende behoefte aan hiervoor geschoolde en erkende begeleiding en hulpverlening. Mocht jij op zoek zijn naar een specialist, neem dan contact op. Misschien kan ik je toch helpen of doorverwijzen.

 

MASSAGESERVICE AAN HUIS/HOTEL

-Deze service is uitsluitend mogelijk voor bestaande, reeds bij mij bekende en reeds enkele malen door mij behandelde cliënten.

-Ik spreek met je af in de betere hotels of bij jou thuis. Ik spreek niet af op bedrijventerreinen, in studentenhuizen, op feestjes, in parenclubs en swinger-events, op niet te achterhalen locaties, campings, parkeerplaatsen etc.

-Ik hanteer een all-inclusive-tarief, dus inclusief reiskosten, reistijd, 21% btw etc.

-De tarieven voor massage op locatie, lunches en diners, dagjes uit, business trips zijn in overleg.

-Persoonsgegevens en gegevens van de locatie en jou als persoon moeten verifieerbaar zijn. Wil je deze niet verstrekken, dan kan de afspraak geen doorgang vinden.

- Ik masseer uitsluitend 1 op 1. Dit betekend dus dat er geen andere personen aanwezig bij onze sessie. Echtparen zullen dus elders moeten zoeken. Wanneer er toch nog andere personen aanwezig zijn, is dit reden voor mij te vertrekken. Restitutie van mijn tarief is dan niet mogelijk.

- Ik bied een heerlijke mix van professioneel bodywork èn erotiek. Ik ga er dus vanuit, dat cliënten die mij boeken, ook echt dáár ook echt naar op zoek zijn. Neem voor de zekerheid deze website even door, ik ga ervan uit dat je vervolgens bewust de keuze neemt. Ik ben masseuse en géén escort in de zin dat ik afwacht 'wat jij met mij gaat doen' of dat ik je vergezel of dat je ineens een andere service of sex verwacht en dergelijke.

- Een glaasje drinken kan zeker gezellig zijn. Wanneer je echter teveel hebt gedronken of drugs hebt gebruikt, is een massage wat mij betreft niet meer mogelijk, en is ook reden om de afspraak te annuleren of af te breken. Restitutie is in dat geval niet mogelijk.

-Wanneer je tijdens de afspraak deze voorwaarden en/of de algemeen aanvaarde fatsoensnormen overschrijd, ook nadat ik je hierop heb gewezen, is dit reden om de afspraak direct af te breken. Restitutie van betaling is in dit geval niet mogelijk.

-Bij agressief of dreigend gedrag (zowel in de echte als de digitale wereld) worden de hier bekende gegevens , e-mails en conversaties/gesprekken zonder pardon verstrekt aan de (zeden)politie of desbetreffende instantie. Ik ben tevens lid van diverse 'fakerslijsten' en de branche-vakbond PROUD. Ik heb contact met diverse internetfora, instanties, hulpverleners en juristen die er speciaal zijn voor werkende dames en voor wantoestanden in de branche. Bij zeer afwijkend (=agressief/dreigend) gedrag worden je gegevens dus gedeeld, dit voor de veiligheid van de algehele branche.


INTELLECTUEEL EIGENDOM, AUTEURSRECHT, INFORMATIE OP DEZE WEBSITE

-Ik besef dat deze site inmiddels erg uitgebreid is. De meeste informatie is uiteraard bedoeld voor personen die nog helemaal géén ervaring hebben met (erotische) massages, met de erotische branche etc.

-Ik ga er vanuit, dat wanneer je een afspraak maakt, je de teksten op deze site die voor jou relevant zijn, wel zo'n beetje hebt doorgenomen. Het gebeurt nog steeds dat mensen afspreken zonder überhaubt te weten wat ik eigenlijk precies doe, of in welke stad ik zit. Of men zoekt snel iets in de buurt waar diegene op dat moment toevallig is, zonder verder te kijken. Men verwacht soms bijvoorbeeld allerlei seksuele diensten, een uitgebreide spirituele sessie , gesprekstherapie in plaats van massage. Het is echter geheel jouw eigen verantwoordelijkheid wanneer zaken (die hier soms meerdere malen beschreven staan) een complete verrassing voor je zijn. Even de tijd nemen om de relevante zaken door te nemen voorkomt teleurstellingen en misverstanden.

-Deze site is door mij, Eva, zorgvuldig samengesteld. Ik bezit het copyright van alle teksten en overig materiaal. Niets van Eva-Massage mag worden gebruikt zonder mijn persoonlijke en schriftelijke toestemming.

-Foto's worden niet verstrekt. Foto's maken of filmen tijdens sessies is beslist niet toegestaan.

-Deze website en tevens de naam Eva-Massage.nl is in zijn geheel beschermd door auteursrecht; dit geeft mij als eigenaresse en actief economisch gebruiker rechten op deze handelsnaam tevens de domeinnamen.

-De naam Eva Massage, gepubliceerde foto's en alle teksten die op deze site te vinden zijn, zijn in zijn geheel beschermd door copyright, auteursrecht en overige rechten op intellectuele eigendommen en mogen daarom niet worden overgenomen, elders worden gepubliceerd, verspreid, of anderszins gereproduceerd zonder mijn persoonlijke en schriftelijke toestemming.

-Al het getoonde beeldmateriaal en teksten op deze site is door mijzelf zorgvuldig ontworpen, geschreven en betaald (foto's en website etc).

-De site is bedoeld voor privé en persoonlijke doeleinden van mijn huidige of toekomstige cliënten en heeft geen ander doel. De site mag niet zonder mijn toestemming voor andere reden door derden worden gebruikt.

-Het gebeurt helaas met regelmaat dat (nieuwe) sex-sites , escortsites, sexdatingsites, datingsites of conculega's, allerlei profielen, foto's en teksten van mijn site integraal of deels kopiëren om hun website(s) of directory's invulling te geven. Dit getuigt niet alleen van bijzonder weinig creativiteit of zakelijk inzicht, maar bovenal is dit een onrechtmatig tevens strafbaar. Commercieel gebruik en herbruik van mijn materiaal zonder persoonlijke en schriftelijke toestemming van mij als eigenaresse is wettelijk zeer strict verboden. Ik waarschuw hier eenmalig op bij constatering van dit feit. Bij geen gehoor volgen notice- and -takedown en verdere juridische procedures.

-Geen enkel recht wordt overgedragen als gevolg van kopie of overname van materiaal hier gepubliceerd.