Bondassages

A Taste of Surrender

‘When I’m good, I’m very good. When I’m bad……I’m even better!”

Stiekem nieuwsgierig naar de dames in het zwarte lak? Stout geweest? Of lijkt het je gewoon wel eens opwindend om iets extremer geteased te worden? Afwisselend zul je smeken, kermen én genieten. Weerloos, ondergeschikt en onderworpen. Vertrouw en geef je over!

Kinky: Blinddoek Date

Een vrouw ontmoeten en voelen…zonder haar te zien? Wanneer een blinddoek massage date jou aanspreekt, vraag me dan of ik van tevoren (voor kennismaking) de blinddoek voor je ophang. Op die manier wordt het wel héél spannend! Wanneer en òf die blinddoek afgaat? Dat bepaal ik, uiteraard.

Bondassage, BDSM & Fetisj

Bondassage is een massagevorm met een unieke, heerlijke kinky twist. Bondage èn massage! Dit kan een goede introductie betekenen in de wereld van BDSM. De behandeling zoals ik die geef vallen onder SOFT SM. Ik bouw het liefst lekker lang op en plaag je lekker en langdurig. Tot je mij smeekt.

Heb jij een bepaalde fetisj, een fantasietje of kort rollenspel wat voor jou ‘werkt’? Dan kan ik daar vaak wel wat mee. Stuur me dit dan van tevoren even voor overleg (beknopt graag!)

Langdurige en gedetailleerde rollenspellen met zéér strikte scenario’s, werken met pijn en/of Hard-BDSM-handelingen doe ik niet. Hier zijn andere personen in gespecialiseerd die daar mee adverteren.