Bondassages

A Taste of Surrender

(The Art of Teasing)

‘When I’m good, I’m very good. When I’m bad……I’m even better!”

Stiekem nieuwsgierig naar de dames in het zwarte lak? Stout geweest? Of lijkt het je gewoon wel eens lekker en opwindend om iets extremer geteased te worden? Afwisselend zul je smeken, kermen én genieten…weerloos, ondergeschikt en onderworpen. Vertrouw en geef je over!

Blinddoek Date

Een vrouw ontmoeten en voelen…zonder haar te zien? Wanneer een Blinddoek Massage Date jouw wel aanspreekt, vraag me dan of ik van tevoren (voor kennismaking) de blinddoek voor je ophang. Op die manier wordt dit wel heel spannend! Wanneer en of de blinddoek afgaat? Dat bepaal ik, uiteraard.

Bondassage, BDSM & Fetish

Bondassage is een massage met een unieke, heerlijke KINKY twist. Dit kan een goede introductie zijn in de wereld van BDSM. De behandeling zoals ik die geef vallen onder SOFT SM. Heb jij een bepaalde fetish, fantasietje of kort rollenspel wat voor jou ‘werkt’ of een gekoesterde droom is? Dan kan ik daar vaak wel wat mee. Stuur me dit dan van tevoren even voor overleg (beknopt graag!)

Langdurige en gedetailleerde rollenspellen met zéér stricte scenario’s, werken met pijn en/of Hard-BDSM-handelingen doe ik niet. Hier zijn andere personen in gespecialiseerd die daar duidelijk mee adverteren. Daarvoor dus graag elders zoeken.